ГоловнаТехноЯк оновити Xiaomi, Redmi або POCO з MIUI 13 до MIUI 13.1

Як оновити Xiaomi, Redmi або POCO з MIUI 13 до MIUI 13.1

Перед появою MIUI 14 Xiaomi несподівано почала оновлювати свою серію Xiaomi 12 до MIUI 13.1 у Китаї. Оновлення з’явилося на смартфонах серії Xiaomi 12 з китайським ПЗУ і, як очікується, скоро з’явиться на багатьох інших пристроях як Redmi, так і POCO.

Подробиці

На даний момент оновлення MIUI 13.1 розгорнуто лише у Китаї. Однак можливо воно буде доступним і для смартфонів з глобальним та європейським ПЗУ. Що стосується його функцій, основна відмінність від MIUI 13 полягає в тому, що оновлення засноване на Android 13. Принаймні так сталося з Xiaomi 12.

Оновлення MIUI 13.1

Для початку перед отриманням нової версії MIUI для Xiaomi, Redmi або POCO варто пройти стандартну процедуру:

  • Увійдіть до «Налаштування»;
  • Перейдіть до розділу «Про телефон».
  • Натисніть на символ версії MIUI.
  • З цього моменту смартфон автоматично починає пошук доступних оновлень. Якщо ви хочете повторити пошук, потрібно просто натиснути «Перевірити наявність оновлень».

Розгортання оновлень відрізняється для кожного смартфона у каталозі Xiaomi. Тому описані вище дії можуть нічого не привести.

Якщо ви не хочете чекати, ви завжди можете використовувати такі інструменти, як MIUI Downloader підтримувати свій смартфон Xiaomi в актуальному стані. І не забудьте про важливий запобіжний засіб – створення резервної копії перед оновленням.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Вперше показали дизайн бюджетного флагмана Meizu 21 Note

Прийдешня сертифікація 3C фактично підтверджує неминучість презентації Meizu 21 Note, що нівелює чутки про відмову бренду "Мейзу" від розробки і виробництва "розумних" телефонів. Деталі Згідно з...

Xiaomi випустила суперкомпактний 60-літровий бойлер Mijia P1

"Сяомі" збагатила лінійку побутових помічників для дому Mijia електричним водонагрівачем P1, який тимчасово доступний для придбання за акційною ціною. Подробиці Місткість новинки - 60 літрів -...

Apple вирішила видалити додатки, здатні «роздягати» дівчат за допомогою генеративного ШІ

Після появи звітів про проблемне використання штучного інтелекту для створення неприйнятних зображень на телефонах Huawei, корпорація Apple вжила аналогічних заходів для видалення з AppStore...