ГоловнаТехноМеханічна клавіатура JamesDonkey RS6 запущена у продаж зі знижкою 20%

Механічна клавіатура JamesDonkey RS6 запущена у продаж зі знижкою 20%

Бренд JamesDonkey відкрив продаж нової клавіатури з модельного ряду RS. Головна особливість презентованої нещодавно RS6 – кольоровий корпус, що просвічується, і металева задня частина.

Подробиці

Компактний 96-клавішний аксесуар на 20% менший за розміром у порівнянні з повнорозмірними аналогами. Експерти, що долучилися до «клави», відзначили приголомшливу ергономіку, виключно міцну основу, багатофункціональний регулятор гучності і візуально привабливі індикатори Scroll Lock/Caps Lock/Num Lock.

Механическая клавиатура JamesDonkey RS6 запущена в продажу со скидкой 20%

Розробники оснастили RS6 механічними перемикачами преміального рівня Gateron G Pro та кількома шарами звукопоглинаючого матеріалу EVA для зниження ударного навантаження та забезпечення м’якшого звуку в момент набору тексту. Для більшої привабливості на клавіатуру «навісили» RGB-підсвічування з 16,8 млн колірних відтінків і великою кількістю світлових ефектів.

RS6 може підключатися до ПК провідним (USB Type-C) та бездротовим (2,4 ГГц, Bluetooth) способами. В наявності – можливість поєднання з iOS-, Android-, macOS-і Windows-пристроями (одночасно з трьома апаратами, з можливістю швидкого перемикання між ними).

Високу автономність забезпечує батарея підвищеної ємності на 5000 мА/год.

У перші дні продажів придбати JamesDonkey RS6 можна за ознайомчою промо-ціною $99,99. Після завершення акційного періоду вартість аксесуара зросте на 20% і становитиме $119,99.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

ASUS анонсує презентацію нового компактного ПК з підтримкою ШІ

Компанія ASUS анонсує презентацію «Next Level. AI Incredible.» («Новий рівень. ШІ неймовірний»), яка відбудеться 20 травня 2024 року о 21:00 за київським часом. Подробиці На цій...

Xiaomi 15 Pro отримає «невидимі краї екрану» та роздільну здатність 2K

"Сяомі" планує презентувати флагманський смартфон Xiaomi 15 Pro вже цієї осені. Очікується, що пристрій зазнає значних змін у дизайні порівняно з попередником. Подробиці Однією з ключових...

HyperOS несподівано стала доступною для двох моделей смартфонів Xiaomi

"Сяомі" продовжує впроваджувати фірмову операційку HyperOS, яка напередодні стала доступна на двох нових моделях смартфонів. Подробиці Оновлення виявилось несподіваним для багатьох користувачів, оскільки було випущене без...