Військові технології

Xiaomi 12S Ultra обійшов iPhone 13 Pro Max за якістю роботи камери

Камера Xiaomi 12S Ultra протестована фахівцями DxOMark. Підсумковий результат – 128 балів та 5-е місце у загальному заліку серед усіх смартфонів, незалежно від ціни та типу операційної системи.

Подробиці

Найнавороченіший в історії «Сяомі» серійний смартфон примудрився на 1 бал перевершити новітні айфони 13 Pro Max та 13 Pro.

Головними складовими успіху 12S Ultra фахівці DxOMark назвали «універсальність» (можливість вибору з двох сигнатур) та відмінну якість картинки при зйомці в умовах малої видимості (темрява, ніч, туман). Ці параметри, разом із високими оцінками за іншими показниками, дозволили Xiaomi 12S Ultra закріпитися в ТОП-5 лідерів галузі за критеріями роботи камери.

Интересное:

Понад те, автори експерименту похвалили «надширик» та «макро» 12S Ultra за шикарну якість картинки на далеких відстанях. Окремих компліментів удостоївся головний модуль, який отримав захоплені відгуки за природну передачу текстур, експозицію та розширений динамічний діапазон.

Зі слабких сторін камери китайського смартфона вказано «недолік послідовності», часткове «неспівпадання попереднього перегляду з кінцевим зображенням» і нездатність адекватно впоратися з «світловими ситуаціями підвищеної складності».

Ознайомитися з повними результатами дослідження можна на https://www.dxomark.com/smartphones/Xiaomi/12S-Ultra #scores (мова тексту – англійська).

Поделиться

Последние новости:

ВСУ сбили российский дрон с крышками от пивных бутылок и пластиковой баклажкой вместо бака

Украинские бойцы из бригады ГПСУ "Помста" сообщили о сбитом российском разведывательном беспилотнике "Орлан-10" неподалеку от…

28.04.2024

ЗСУ збили російський дрон з кришками від пивних пляшок та пластиковою баклажкою замість бака

Українські бійці з бригади ДПСУ "Помста" повідомили про збитий російський розвідувальний безпілотник "Орлан-10" неподалік від…

28.04.2024

У РФ готуються створювати спеціальні мобільні групи для боротьби з розрахунками FPV-дронів

У Росії обговорюється необхідність створення спеціалізованих мобільних груп для знищення розрахунків FPV-дронів. Глава російського Центру…

28.04.2024

В РФ готовятся создавать специальные мобильные группы для борьбы с расчетами FPV-дронов

В России обсуждается необходимость создания специализированных мобильных групп для уничтожения расчетов FPV-дронов. Глава российского Центра…

28.04.2024

У нових «розумних» годинниках Samsung з’явиться функція моніторингу цукру в крові

"Самсунг" подумує про включення опції виміру цукру в крові в майбутню серію Galaxy Watch 7.…

28.04.2024

У новых «умных» часов Samsung появится функция мониторинга сахара в крови

«Самсунг» подумывает о включении опции замера сахара в крови в предстоящую серию Galaxy Watch 7.…

28.04.2024