Техно

У нових «розумних» годинниках Samsung з’явиться функція моніторингу цукру в крові

“Самсунг” подумує про включення опції виміру цукру в крові в майбутню серію Galaxy Watch 7. Відповідні чутки стали надбанням громадськості після зустрічі старшого віце-президента південнокорейського техногіганта Хон Пака з учасниками консультативної ради Samsung Health, що відбулася напередодні, де обговорювалися питання моніторингу здоров’я та інтеграції ШІ в портативні девайси.

Детально

Монітор рівня цукру в крові може стати головною “родзинкою” Galaxy Watch 7. Ця опція може бути корисною для осіб з діабетом і фанатів здорового способу життя. Чутки також вказують на те, що багато інших розробників носимих пристроїв на чолі з Apple також працюють над аналогічною функцією.

Хон Пак у січні цього року натякав на можливість включення опції виміру цукру в крові в майбутні портативні аксесуари південнокорейського техногіганта. Ця технологія позиціонується як безперервна і неінвазивна, що полегшить її використання.

Наразі невідомо, чи буде монітор рівня цукру в крові доступний у всіх моделях Galaxy Watch 7 або тільки в топових версіях.

Интересное:

Експерти, тим часом, попереджають про потенційні складнощі Samsung з регулятивними питаннями в разі класифікації аксесуара як медичного пристрою.

Найближчий форум Samsung Unpacked анонсовано на 10.07.2024. На ньому очікується представлення більш докладних відомостей про Galaxy Watch 7 і його можливості.

 

Последние новости:

Мобільний браузер Opera отримав нову зручну функцію за рахунок ІІ-помічника

Андроїд-версія браузера Opera приросла вбудованим штучним інтелектом. Новинка, іменована Aria, здатна аналізувати вміст веб-сторінок і…

12.05.2024

Мобильный браузер Opera получил новую удобную функцию за счет ИИ-помощника

Андроид-версия браузера Opera приросла встроенным искусственным интеллектом. Новинка, именуемая Aria, способна анализировать содержимое веб-страниц и…

12.05.2024

Одна из лучших новых функций Android стала доступна на iPhone: как активировать

Одна из лучших новых функций «Андроид», известная как Circle to Search, стала доступна для владельцев…

12.05.2024

Одна з кращих нових функцій Android стала доступною на iPhone: як активувати

Одна з найкращих нових функцій "Андроїд", відома як Circle to Search, стала доступна для власників…

12.05.2024

WhatsApp отримав кардинально новий дизайн для смартфонів з Android та iOS

Тиждень, що минає, ознаменувався значущою подією у світі мобільних застосунків - презентацією командою WhatsApp великого…

12.05.2024

WhatsApp получил кардинально новый дизайн для смартфонов с Android и iOS

Уходящая неделя ознаменовалась значимым событием в мире мобильных приложений – презентацией командой WhatsApp крупного обновления…

12.05.2024