ГоловнаТехноXiaomi готує до прем'єри ультрабюджетний смартфон Redmi A1

Xiaomi готує до прем’єри ультрабюджетний смартфон Redmi A1

Незабаром у продуктовій лінійці суббренду Redmi з’явиться перший мобільний пристрій серії A. Новинка отримає назву A1. Вперше чутки про це поповзли близько місяця тому. Цього тижня вони знайшли офіційне підтвердження. Китайський вендор оприлюднив тизерне зображення, з якого випливає, що презентація апарата відбудеться найближчим часом.

Подробиці

Технічні характеристики новинки тримаються у секреті. Смартфон вже встиг засвітитись у базах регулюючих органів. Завдяки цьому у відкритому доступі з’явилася інформація про девайс.

Відомо, що як апаратна основа в ультрабюджетному пристрої буде використовуватися чіп Helio A22 від MediaTek. Телефон отримає 3 ГБ ОЗП. Він буде поставлятися із Android 12 прямо з коробки. Що стосується вартості нового девайсу, то, ймовірно, вона буде порівнянна із ціною Redmi 9A.

Терміни прем’єри A1 не називаються. Смартфон дебютує на індійському ринку. Найближчий захід Xiaomi у цій країні відбудеться 8 вересня. Мається на увазі прем’єра Redmi 11 Prime. Не виключено, що разом із ним компанія представить A1.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно