ГоловнаТехноФлагманський смартфон ASUS Zenfone 9 почав отримувати бета-оновлення Android 13

Флагманський смартфон ASUS Zenfone 9 почав отримувати бета-оновлення Android 13

Бренд «Асус» оголосив про початок бета-тестування флагманів модельного ряду Zenfone 9 щодо сумісності з Android 13. Залучені компанією випробувачі отримали доступ до операційної системи напередодні.

Подробиці

Бажаючим взяти участь у програмі бета-тестування запропоновано відкрити “Налаштування” телефону, перейти до “Системи” > “Оновлення системи”, натиснути на значок шестерні зверху праворуч і вибрати “Запис у програму бета-тестування”.

Представники компанії розглянуть заявки та ухвалять рішення про допуск претендентів на участь у програмі бета-тестування. Схвалені кандидати отримають експериментальний апдейт Android 13 із попередженням про високу ймовірність виникнення помилок та проблем.

Zenfone 9 оснащений SAMOLED-дисплеєм 5,9”/FHD+/120 Гц/445PPI з підтримкою HDR10+ та 112-відсотковим кольоровим охопленням DCI-P3.

За продуктивність роботи відповідає чіпсет SD8+ Gen 1 із пам’яттю на 16/256 Гб. Ззаду встановлено подвійну камеру, що складається з 50-мегапіксельного основного датчика Sony IMX766 у поєднанні з 2-мегапіксельним надширококутним датчиком Sony IMX363 з кутом огляду 113 градусів. На лицьовій стороні розташований 12-мегапіксельний фотоапарат Sony IMX663 для зйомки селфі та відеодзвінків.

Смартфон із класом захисту від води та пилу IP68 живиться від акумулятора ємністю 4300 мА/год. та підтримує швидку зарядку потужністю 30W. Компанія стверджує, що акумулятор можна зарядити з нуля до 50% менш як за 30 хвилин.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Вперше показали дизайн бюджетного флагмана Meizu 21 Note

Прийдешня сертифікація 3C фактично підтверджує неминучість презентації Meizu 21 Note, що нівелює чутки про відмову бренду "Мейзу" від розробки і виробництва "розумних" телефонів. Деталі Згідно з...

Xiaomi випустила суперкомпактний 60-літровий бойлер Mijia P1

"Сяомі" збагатила лінійку побутових помічників для дому Mijia електричним водонагрівачем P1, який тимчасово доступний для придбання за акційною ціною. Подробиці Місткість новинки - 60 літрів -...

Apple вирішила видалити додатки, здатні «роздягати» дівчат за допомогою генеративного ШІ

Після появи звітів про проблемне використання штучного інтелекту для створення неприйнятних зображень на телефонах Huawei, корпорація Apple вжила аналогічних заходів для видалення з AppStore...