ГоловнаБанкінгMonobank списує кошти із заблокованих карток

Monobank списує кошти із заблокованих карток

Двадцятого серпня клієнт monobank здійснив переказ на суму трохи більше ніж 5 000 грн. Гроші із рахунку не були списані. У додатку з’явилося повідомлення про те, що платіж був відхилений через скаргу на отримувача грошей у цьому сервісі. Банк рекомендував чоловікові ознайомитися із надісланим push-повідомленням, після чого повторити платіж.

Подробиці

Робити цього клієнт не став. Наступного дня він спробував сплатити карткою покупки в магазині, проте зробити цього не зміг. Як виявилося, фінустанова заблокувала “пластик”. У техпідтримці чоловікові повідомили, що monobank проводить перевірку. Двадцять третього серпня він побачив, що фіногранізація списала із заблокованої картки 5 012,17 грн.

У банку чоловікові пояснили, що під час здійснення ним грошового переказу кошти у сумі 5 012,17 грн були зараховані на картковий рахунок клієнта А-Банку. У зв’язку з цим monobank списав з його зазначену суму.

В момент проведення транзакції “пластик” заблокований не був. У кредитній огранізації рекомендували клієнту звернутися до А-Банку, поліції та одержувача переказу. Чоловік вирішив піти до А-банку, після чого картку отримувача переказу заблоковали. Для звернення до поліції клієнту була потрібна квитанція про здійснену транзакцію. Monobank пообіцяв видати її протягом доби.

Скаргу на фінустанову було опубліковано клієнтом на порталі “Мінфін” у розділі «Відгуки». До неї человік доклав скріншот відповіді служби техпідтримки monobank.

monobank

monobank

 

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

HMD представляє в Україні бюджетні кнопкові телефони Nokia 215 4G, Nokia 225 4G та Nokia 235 4G

HMD щойно представила своє останнє творіння – Nokia 215 4G, Nokia 225 4G та Nokia 235 4G. Солодке тріо у веселці яскравих кольорів буде...

Як «закрити» від сторонніх вміст увімкненого смартфона Xiaomi

"Сяомі" явила світу інноваційну можливість для захисту конфіденційності користувачів. Спільно з HyperOS і MIUI була розроблена функція розмиття додатків у режимі багатозадачності, що забезпечує...

Вперше показали дизайн бюджетного флагмана Meizu 21 Note

Прийдешня сертифікація 3C фактично підтверджує неминучість презентації Meizu 21 Note, що нівелює чутки про відмову бренду "Мейзу" від розробки і виробництва "розумних" телефонів. Деталі Згідно з...