ГоловнаТехноSamsung та фонд Гейтса представили інноваційний унітаз

Samsung та фонд Гейтса представили інноваційний унітаз

Samsung повідомив про завершення розробки Reinvented Toilet. Буквально назва пристрою перекладається як “заново винайдений унітаз”. Проект створення був запущений Фондом Білла Гейтса в 2011 році. Інститут, що належить південнокорейській корпорації, приєднався до проекту в 2019 році.

Подробиці

Відповідно до домовленостей, Samsung взяв на себе розробку технології біообробки та термообробки. Вони призначені для знищення відходів людської життєдіяльності патогенів.

Технологія дозволяє зробити стічні води та тверді речовини безпечними для навколишнього середовища. Очищена вода повністю рециркулюється. Що стосується твердих відходів, то після зневоднення та висушування їх спалюють у попіл.

Reinvented ToiletЗа даними UNICEF, близько 3,6 млрд жителів нашої планети доводиться користуватися небезпечними для життя санітарно-технічними засобами. Через це щороку від діарейних захворювань вмирає близько 500 тисяч дітей. Хвороба провокуються відсутністю безпечної води та гігієни.

Чи планує Samsung сама займатися випуском інноваційних унітазів, до кінця не зрозуміло. Відомо, що корпорація та фонд Гейтса мають намір безкоштовно передати державам ліцензії на патенти Reinvented Toilet.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Вперше показали дизайн бюджетного флагмана Meizu 21 Note

Прийдешня сертифікація 3C фактично підтверджує неминучість презентації Meizu 21 Note, що нівелює чутки про відмову бренду "Мейзу" від розробки і виробництва "розумних" телефонів. Деталі Згідно з...

Xiaomi випустила суперкомпактний 60-літровий бойлер Mijia P1

"Сяомі" збагатила лінійку побутових помічників для дому Mijia електричним водонагрівачем P1, який тимчасово доступний для придбання за акційною ціною. Подробиці Місткість новинки - 60 літрів -...

Apple вирішила видалити додатки, здатні «роздягати» дівчат за допомогою генеративного ШІ

Після появи звітів про проблемне використання штучного інтелекту для створення неприйнятних зображень на телефонах Huawei, корпорація Apple вжила аналогічних заходів для видалення з AppStore...