ГоловнаТехноІлон Маск веде таємні переговори із засновником конкурента Neuralink

Ілон Маск веде таємні переговори із засновником конкурента Neuralink

Результати діяльності нейростартапу Neuralink виявилися більш ніж скромними. Підприємця Ілона Маска, який його заснував, вони не вражають. Більше того, мільярдер не вважав за потрібне приховувати той факт, що він розчарований.

З моменту заснування компанія встигла вживити до голови приматів кілька чіпів. Тим часом, жодного готового рішення на комерційний ринок вона так і не вивела. У зв’язку з цим Маск вирішив розпочати переговори із засновником та CEO компанії Syncrons Томасом Окслі.

Подробиці

Їхня суть тримається в секреті. За словами експертів, Маск може домовлятися з Окслі як про співпрацю, так і про поглинання компанії. Гроші для цього мільярдер має.

Корпорація Synchron представлена ​​на північноамериканському ринку з 2016 року. Вона є розробником мозкового імпланта, для встановлення якого не потрібно розкривати черепну коробку. За допомогою його паралізовані люди можуть керувати електронними пристроями.

Дозвіл на вживлення чіпа в живу людину було надано Synchron американським регулятором FDA минулого року. Операція пройшла успішно. Ще чотири були імплантовані фахівцями Synchron мешканцям Австралії. Стартап Маска нічим подібним похвалитися не може.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

POCO випустить свій перший бюджетний планшет зі стілусом та клавіатурою

Компанія "ПОКО" готується випустити перший у своїй історії планшетний ПК, підтвердженням чого є нещодавня реєстрація пристрою на євроазійській платформі ЄЕК під ім'ям "Tablet brand...

Redmi Note 13 Pro 5G порівняли з Nothing Phone 2a: всі відмінності

Redmi Note 13 Pro 5G і Nothing Phone 2a - два гідних конкурента в середньому сегменті ринку смартфонів. Незважаючи на зовнішню схожість, пристрої мають...

Розкрита частина характеристик бюджетного флагмана Xiaomi 14T Pro

Чутки з Китаю розкрили деякі деталі про майбутній смартфон Xiaomi 14T Pro, відомий у Піднебесній під ім'ям Redmi K70 Ultra. Подробиці За даними джерел, екран пристрою...