ГоловнаGSMЕксперти пояснили, чому не можна брати SIM-карти, які роздаються в людних місцях

Експерти пояснили, чому не можна брати SIM-карти, які роздаються в людних місцях

У центрі будь-якого українського міста можна зустріти людей, які роздають SIM-картки. На перший погляд, така практика виглядає логічною. Тим часом вона суперечить усім встановленим правилам. Експерти пояснили, чому не слід брати “сімки”, які роздають у людних місцях.

Подробиці

По-перше, SIM-картка може бути зареєстрована на якусь компанію. Після її поповнення ви просто втратите кошти. По-друге, роздачею “сімок” на вулиці можуть займатися шахраї. Якщо за допомогою “пластику” в банку був відкритий рахунок, то ніщо не завадить зловмисникам отримати доступ до нього шляхом перевипуску.

На зорі розвитку мобільного зв’язку в Україні SIM-картки у людних місцях розповсюджувались мобільними операторами з метою реклами. Сьогодні в цьому нема жодної потреби. У розпорядженні операторів є ефективніші інструменти для просування своїх послуг. Крім того, за цей час встигло змінитись законодавство. Мобільні оператори більше не мають права роздавати SIM-картки на вулицях.

Експерти рекомендують купувати “сімки” у фірмових салонах зв’язку операторів. Куплену SIM-картку краще відразу зареєструвати на себе. В цьому випадку шахраї не зможуть її перевипустити.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно