ГоловнаТехноРозбір Xiaomi 12S Ultra показав менший, ніж заявлено, датчик камери

Розбір Xiaomi 12S Ultra показав менший, ніж заявлено, датчик камери

Xiaomi 12S Ultra, що позиціонується розробниками в якості такого собі «вінця творіння» і «вершини інженерної думки», насправді виявився не таким крутим. Про це заявив любитель копатися у начинках пристроїв JerryRigEverything.

Подробиці

Раніше персонаж розкритикував телефон за недостатню міцність та стійкість до механічних впливів. У новому відео ентузіаст викрив “Сяомі” у підробці, а саме в оснащенні головної камери меншим датчиком основного модуля, ніж заявлено в рекламі.

JerryRigEverything, зокрема, звинуватив розробників в «естетично відволікаючому маневрі» з метою приховування реального дозволу сенсора, який знаходиться під найбільшим об’єктивом камери.

Інший любитель «копатися» у начинці смартфонів Зак Нельсон також спростував рекламний трюк «Сяомі» щодо наявності 1-дюймового датчика. За його словами, китайський техногігант виявився “надзвичайно щедрим” щодо характеристик головного модуля (після виміру сенсора збоку і по діагоналі камера виявилася меншою за заявлене в рекламі значення 1”).

Для того, щоб остаточно «не множити на 0» репутацію китайського техногіганта, JerryRigEverything пояснив підробку тим, що піарники Xiaomi, говорячи про 1-дюймовий датчик, мали на увазі не сам сенсор, а розмір кола, в який упакований модуль.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Як «закрити» від сторонніх вміст увімкненого смартфона Xiaomi

"Сяомі" явила світу інноваційну можливість для захисту конфіденційності користувачів. Спільно з HyperOS і MIUI була розроблена функція розмиття додатків у режимі багатозадачності, що забезпечує...

Вперше показали дизайн бюджетного флагмана Meizu 21 Note

Прийдешня сертифікація 3C фактично підтверджує неминучість презентації Meizu 21 Note, що нівелює чутки про відмову бренду "Мейзу" від розробки і виробництва "розумних" телефонів. Деталі Згідно з...

Xiaomi випустила суперкомпактний 60-літровий бойлер Mijia P1

"Сяомі" збагатила лінійку побутових помічників для дому Mijia електричним водонагрівачем P1, який тимчасово доступний для придбання за акційною ціною. Подробиці Місткість новинки - 60 літрів -...