ГоловнаТехноNokia представила розкладачку з двома екранами, кнопкою SOS та док-станцією

Nokia представила розкладачку з двома екранами, кнопкою SOS та док-станцією

Це літо виявилося багатим на прем’єри. Бренд Nokia вивів на ринок одразу кілька незвичайних новинок. Однією з них стала розкладачка 2660 Flip. Цього тижня стало відомо, що замовити «розумну» трубку в КНР можна за 63 USD.

Подробиці

Новинка комплектується 2,9-дюймовим QVGA-дисплеєм, додатковою 1,77-дюймовою панеллю, камерою VGA та акумуляторним блоком на 1450 мА/год. У режимі очікування телефон може працювати понад 20 діб.

NOKIA 2660 FlipСеред відмінних рис смартфона можна виділити підтримку слухового апарату, великі кнопки, а також окрему клавішу SOS. В пристрій можна встановити карту SD об’ємом на 32 ГБ.

На зовнішній панелі користувачам демонструються вхідні повідомлення та дзвінки. При натисканні на кнопку SOS телефон автоматично надішле інформацію п’ятьом абонентам.

NOKIA 2660 FlipВ апараті два є слоти для «сімок». Заявлена підтримка 4G Full Netcom. Розкладачка поставляється виробником у комплекті із док-станцією для заряджання акумулятора.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

З HyperOS смартфони Xiaomi отримують одну з найкращих функцій iPhone

Оновлення до HyperOS дозволяє користувачам Xiaomi/Redmi/POCO використовувати HyperOS Magic Crop - аналог функції Magic Snip, яка вважається однією з найкращих в історії iPhone. Подробиці Ця опція...

POCO випустить свій перший бюджетний планшет зі стілусом та клавіатурою

Компанія "ПОКО" готується випустити перший у своїй історії планшетний ПК, підтвердженням чого є нещодавня реєстрація пристрою на євроазійській платформі ЄЕК під ім'ям "Tablet brand...

Redmi Note 13 Pro 5G порівняли з Nothing Phone 2a: всі відмінності

Redmi Note 13 Pro 5G і Nothing Phone 2a - два гідних конкурента в середньому сегменті ринку смартфонів. Незважаючи на зовнішню схожість, пристрої мають...