ГоловнаТехноАудиторія конкурента Android перевищила 300 млн користувачів

Аудиторія конкурента Android перевищила 300 млн користувачів

Напередодні компанія Huawei провела в КНР масштабну презентацію нових продуктів, під час якої було озвучено досягнення програмної платформи HarmonyOS. Вона встановлюється телеком-гігантом на смартфони та планшетні ПК замість Android.

Подробиці

Після включення Huawei до переліку підсанкційних компаній керівництво Google заборонило їй встановлювати на свої пристрої операційну систему Android. В результаті фірма перевела смартфони та планшети на HarmonyOS.

Під час вчорашньої презентації Ю Чендон, який очолює в Huawei споживчу бізнес-групу, заявив про те, що аудиторія HarmonyOS перевищила 300 млн користувачів.

Варто зазначити, що у квітні пристроями під керуванням нової операційної системи користувалися близько 240 млн осіб.

Наприкінці 2021 року аудиторія фірмової програмної платформи Huawei оцінювалася приблизно в 220 млн осіб. У вересні 2021 року останній користувалися близько 100 млн користувачів. Таким чином, HarmonyOS показує високі темпи зростання аудиторії.

Під час вчорашньої презентації Huawei представила увазі широкого загалу смарт-годинник Watch 3 Pro та планшетний комп’ютер MatePad Pro 11, які працюють під управлінням новітньої програмної платформи HarmonyOS 3.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Вперше показали дизайн бюджетного флагмана Meizu 21 Note

Прийдешня сертифікація 3C фактично підтверджує неминучість презентації Meizu 21 Note, що нівелює чутки про відмову бренду "Мейзу" від розробки і виробництва "розумних" телефонів. Деталі Згідно з...

Xiaomi випустила суперкомпактний 60-літровий бойлер Mijia P1

"Сяомі" збагатила лінійку побутових помічників для дому Mijia електричним водонагрівачем P1, який тимчасово доступний для придбання за акційною ціною. Подробиці Місткість новинки - 60 літрів -...

Apple вирішила видалити додатки, здатні «роздягати» дівчат за допомогою генеративного ШІ

Після появи звітів про проблемне використання штучного інтелекту для створення неприйнятних зображень на телефонах Huawei, корпорація Apple вжила аналогічних заходів для видалення з AppStore...