ГоловнаВійськові технологіїСекретні БПЛА Phoenix Ghost прибудуть до України у серпні

Секретні БПЛА Phoenix Ghost прибудуть до України у серпні

Наступного місяця до України прибуде партія секретних БПЛА Phoenix Ghost у кількості 580 одиниць. Їхні технічні характеристики не розголошуються. Відомо, що дрони спочатку проектувалися спеціально для застосування у російсько-українському конфлікті.

Подробиці

У повідомленні оборонного відомства США із цього приводу наголошується, що раніше ЗСУ отримали пробну партію БПЛА Phoenix Ghost. Вони добре зарекомендували себе на фронті. У зв’язку із цим керівництво Пентагону вирішило законтрактувати у постачальника дронів додаткові потужності.

Боражуючі боєприпаси випускаються компанією Aevex Aerospace. Журналістам Defence Express вдалося роздобути трохи інформації про секретні американські дрони.

Відомо, що Phoenix Ghost працюють за тим самим принципом, що і Switchblade. При цьому їх можна використовувати для ураження техніки середнього бронювання.

БЛПА був розроблений на замовлення ВПС. Він може злітати вертикально. Заявлена ​​автономність роботи складає 6 годин. Phoenix Ghost може похвалитися наявністю інфрачервоної камери. Таким чином, його можна використовувати у темну пору доби.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

POCO випустить свій перший бюджетний планшет зі стілусом та клавіатурою

Компанія "ПОКО" готується випустити перший у своїй історії планшетний ПК, підтвердженням чого є нещодавня реєстрація пристрою на євроазійській платформі ЄЕК під ім'ям "Tablet brand...

Redmi Note 13 Pro 5G порівняли з Nothing Phone 2a: всі відмінності

Redmi Note 13 Pro 5G і Nothing Phone 2a - два гідних конкурента в середньому сегменті ринку смартфонів. Незважаючи на зовнішню схожість, пристрої мають...

Розкрита частина характеристик бюджетного флагмана Xiaomi 14T Pro

Чутки з Китаю розкрили деякі деталі про майбутній смартфон Xiaomi 14T Pro, відомий у Піднебесній під ім'ям Redmi K70 Ultra. Подробиці За даними джерел, екран пристрою...