ГоловнаТехноМінцифри анонсувало появу в «Дії» нових функцій

Мінцифри анонсувало появу в «Дії» нових функцій

Розробники Мінцифри продовжують працювати над розширенням функціональності мобільного аплета «Дія». На цей раз вони вирішили додати нову функцію для переселенців.

При зміні місця проживання у другий та всі наступні рази вони зможуть вносити відомості про нову адресу вручну через аплет. Про це стало відомо від представника прес-служби Мінцифри.

Подробиці

В уряді хочуть, щоб компенсацію видатків на оренду житла переселенці отримували своєчасно. Крім цього, у Кабміні вважають за доцільне спростити порядок подання відповідних заяв через додаток «Дія».

У разі повторного переміщення внутрішні біженці зможуть зніматися з обліку та змінювати адресу фактичного проживання через мобільний аплет за допомогою нової функції. Вона була запущена Мінцифри спільно з Мінсоцполітики.

Переселенці, що подали заявки до 30 квітня і ще не отримали від держави компенсацію, зможуть зробити це після подання заяви через додаток «Дія».

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

POCO випустить свій перший бюджетний планшет зі стілусом та клавіатурою

Компанія "ПОКО" готується випустити перший у своїй історії планшетний ПК, підтвердженням чого є нещодавня реєстрація пристрою на євроазійській платформі ЄЕК під ім'ям "Tablet brand...

Redmi Note 13 Pro 5G порівняли з Nothing Phone 2a: всі відмінності

Redmi Note 13 Pro 5G і Nothing Phone 2a - два гідних конкурента в середньому сегменті ринку смартфонів. Незважаючи на зовнішню схожість, пристрої мають...

Розкрита частина характеристик бюджетного флагмана Xiaomi 14T Pro

Чутки з Китаю розкрили деякі деталі про майбутній смартфон Xiaomi 14T Pro, відомий у Піднебесній під ім'ям Redmi K70 Ultra. Подробиці За даними джерел, екран пристрою...