ГоловнаТехноСтало відомо, коли Xiaomi випустить MIUI 14 на базі Android 13

Стало відомо, коли Xiaomi випустить MIUI 14 на базі Android 13

Мережа приросла подробицями про MIUI 14. Фірмова прошивка «Сяомі» дебютує одразу після презентації Android 13. Церемонія виведення нової версії «зеленого робота» на ринок очікується у серпні, інформує XiaomiUI.

Подробиці

Журналісти електронного медіа-ресурсу виявили згадку про MIUI 14 у спеціалізованій базі кодів. На підтвердження своїх слів автори міні-сенсації навели прикріплений трохи нижче скріншот.

MIUI 14 на базе Android 13 появилась в кодовой базе, запуск может состояться уже в августе

З роз’яснень опитаних експертів випливає, що першими одержувачами «чотирнадцятки» стануть смартфони під кодовими назвами “fuxi” і “nuwa”. За цими наборами символів, ймовірно, ховаються базова та покращена версія перспективного смартфона Xiaomi 13.

Автори інсайду вважають, що відразу чи трохи пізніше презентації вищезгаданих апаратів буде завершено життєвий цикл популярного колись Mi 10.

Дебют Xiaomi 13 Series, за версією співрозмовників XiaomiUI, відбудеться ближче до новорічних свят. До цієї дати розробники MIUI 14 повинні довести її до працездатного стану, позбавивши властивих «сирим» розробкам «глюків», збоїв та недоліків.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Вперше показали дизайн бюджетного флагмана Meizu 21 Note

Прийдешня сертифікація 3C фактично підтверджує неминучість презентації Meizu 21 Note, що нівелює чутки про відмову бренду "Мейзу" від розробки і виробництва "розумних" телефонів. Деталі Згідно з...

Xiaomi випустила суперкомпактний 60-літровий бойлер Mijia P1

"Сяомі" збагатила лінійку побутових помічників для дому Mijia електричним водонагрівачем P1, який тимчасово доступний для придбання за акційною ціною. Подробиці Місткість новинки - 60 літрів -...

Apple вирішила видалити додатки, здатні «роздягати» дівчат за допомогою генеративного ШІ

Після появи звітів про проблемне використання штучного інтелекту для створення неприйнятних зображень на телефонах Huawei, корпорація Apple вжила аналогічних заходів для видалення з AppStore...