ГоловнаВійськові технологіїЗавдяки ЗСУ заводи з випуску M777 та HIMARS працюватимуть у чотири зміни

Завдяки ЗСУ заводи з випуску M777 та HIMARS працюватимуть у чотири зміни

Збройний конфлікт між Україною та РФ дав поштовх до розвитку американського ВПК. За словами військового експерта Олега Жданова, військово-промисловий комплекс США почав демонструвати впевнене зростання.

У країні зростає кількість робочих місць. На даний момент американська економіка зайнята «перетравленням» грошової маси, що була надрукована в період коронавірусних локдаунів.

Подробиці

Експерт зазначив, що успішне застосування бійцями ЗСУ американської зброї проти російських окупантів зробило йому рекламу. Весь світ бачить, наскільки ефективними у реальному бою є британські гаубиці M777 та американські ракетні системи HIMARS.

Жданов висловив переконання, що незабаром виробники зброї зіткнуться з напливом замовлень. Їхнім заводам доведеться працювати у чотири зміни, щоб задовольнити попит.

Варто зазначити, що у словах військового експерта є певний сенс. Цього тижня стало відомо, що влада Естонії прийняла рішення закупити у США ракетні комплекси HIMARS.

Вчора ввечері з’явилася інформація про те, що слідом за Естонією замовлення на постачання ракетних систем американського виробництва вирішили розмістити владу Латвії. Крім цього, можливість придбання комплексів HIMARS розглядає влада Литви.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Вперше показали дизайн бюджетного флагмана Meizu 21 Note

Прийдешня сертифікація 3C фактично підтверджує неминучість презентації Meizu 21 Note, що нівелює чутки про відмову бренду "Мейзу" від розробки і виробництва "розумних" телефонів. Деталі Згідно з...

Xiaomi випустила суперкомпактний 60-літровий бойлер Mijia P1

"Сяомі" збагатила лінійку побутових помічників для дому Mijia електричним водонагрівачем P1, який тимчасово доступний для придбання за акційною ціною. Подробиці Місткість новинки - 60 літрів -...

Apple вирішила видалити додатки, здатні «роздягати» дівчат за допомогою генеративного ШІ

Після появи звітів про проблемне використання штучного інтелекту для створення неприйнятних зображень на телефонах Huawei, корпорація Apple вжила аналогічних заходів для видалення з AppStore...