ГоловнаТехноXiaomi Robot Vacuum Mop 2 Pro: новий робот-пилосос з акумулятором ємністю 5200...

Xiaomi Robot Vacuum Mop 2 Pro: новий робот-пилосос з акумулятором ємністю 5200 мАч

«Сяомі» явила світові новий роботизований пилосос із лазерною навігацією LDS для складання карти приміщення та опцією рівномірного розподілу води. Назва новинки – Vacuum Mop 2 Pro.

Подробиці

Девайс здатний копіювати ручне прибирання та видаляти плями шляхом протирання підлоги зліва направо. Рівномірне розподілення води забезпечено «розумним» резервуаром, який управляється електронним «мозком». Потужність всмоктування – на 43% вище за стандартні 3000 Па. Гранична площа одноразового прибирання – 2000 квадратних футів.

Роботизированный пылесос Xiaomi Robot Vacuum Mop 2 Pro с аккумулятором емкостью 5200 мАч запущен в Индии

Місткість батареї – 5200 мА/год. (+62% порівняно із попередником). Рівномірність підйому води на 2 см забезпечується 19 високоточними датчиками. Уникати зіткнення із предметами інтер’єру допомагає LIDAR. Спеціальні модулі захищають від падіння з порога.

Роботизированный пылесос Xiaomi Robot Vacuum Mop 2 Pro с аккумулятором емкостью 5200 мАч запущен в Индии

Розширені можливості фірмового програмного забезпечення Xiaomi Home App забезпечують вторинне прибирання і не допускають перекосу апарату в ході виконання покладеної на нього місії. Керувати роботом можна за допомогою голосових команд (опції Google Assistant та Alexa у наявності).

Колір апарату – чорний. Географія продажів – Індія. Вартість за процедурою попереднього замовлення в рупіях і доларах – ₹2599 і $325 відповідно.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Вперше показали дизайн бюджетного флагмана Meizu 21 Note

Прийдешня сертифікація 3C фактично підтверджує неминучість презентації Meizu 21 Note, що нівелює чутки про відмову бренду "Мейзу" від розробки і виробництва "розумних" телефонів. Деталі Згідно з...

Xiaomi випустила суперкомпактний 60-літровий бойлер Mijia P1

"Сяомі" збагатила лінійку побутових помічників для дому Mijia електричним водонагрівачем P1, який тимчасово доступний для придбання за акційною ціною. Подробиці Місткість новинки - 60 літрів -...

Apple вирішила видалити додатки, здатні «роздягати» дівчат за допомогою генеративного ШІ

Після появи звітів про проблемне використання штучного інтелекту для створення неприйнятних зображень на телефонах Huawei, корпорація Apple вжила аналогічних заходів для видалення з AppStore...