ГоловнаТехноКористувачі Google Chrome зможуть залишати на сайтах нотатки

Користувачі Google Chrome зможуть залишати на сайтах нотатки

Незабаром у Google Chrome з’явиться нова функція. За її допомогою користувачі зможуть залишати на відвідуваних сайтах нотатки.

Насамперед опція буде цікавою тим, кому за родом своєї діяльності доводиться шукати в інтернеті багато інформації.

Офіційно нову функцію Google не анонсував. Вона була виявлена ​​в тестовій збірці веб-браузера Chrome користувачем Leopeva64-2. Про свою знахідку тіпстер розповів Reddit.

Подробиці

Для створення нотатки достатньо виділити текст, після чого вибрати додавання відповідної функції у контекстному меню. Праворуч відкриється вікно для введення тексту. Усі зроблені користувачем на сайтах нотатки відображатимуться по порядку праворуч екрана. При відкритті сайтів вони підтягуватимуться автоматично.

Google ChromeНотатки додаються так само, як і коментарі в Google-Документи. Щоправда, бачити їх може лише один користувач. Нотатки відчутно полегшують роботу з сайтами, які містять великий обсяг інформації.

Google ChromeОбговорювана опція знаходиться на ранній стадії впровадження Google Chrome. Коли саме вона з’явиться у stable-версії веб-браузера, сказати складно.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

POCO випустить свій перший бюджетний планшет зі стілусом та клавіатурою

Компанія "ПОКО" готується випустити перший у своїй історії планшетний ПК, підтвердженням чого є нещодавня реєстрація пристрою на євроазійській платформі ЄЕК під ім'ям "Tablet brand...

Redmi Note 13 Pro 5G порівняли з Nothing Phone 2a: всі відмінності

Redmi Note 13 Pro 5G і Nothing Phone 2a - два гідних конкурента в середньому сегменті ринку смартфонів. Незважаючи на зовнішню схожість, пристрої мають...

Розкрита частина характеристик бюджетного флагмана Xiaomi 14T Pro

Чутки з Китаю розкрили деякі деталі про майбутній смартфон Xiaomi 14T Pro, відомий у Піднебесній під ім'ям Redmi K70 Ultra. Подробиці За даними джерел, екран пристрою...