ГоловнаGSMНазвані найдоступніші тарифні плани операторів «Великої трійки»

Названі найдоступніші тарифні плани операторів «Великої трійки»

Мобільні оператори, що працюють на телекомунікаційному ринку України, пропонують абонентам широкий спектр тарифних планів. У лінійці кожного є щонайменше один бюджетний тариф, що дозволяє користуватися послугами зв’язку за умов війни з мінімальними витратами.

Vodafone

Найдоступнішим тарифним планом у лінійці Vodafone є Supernet Turbo. Заплативши 125 грн., абоненти можуть розраховувати на отримання 800 хв. розмов за межами домашньої мережі, 50 SMS та безлімітний 4G-інтернет. Термін дії пакета послуг складає чотири тижні.

Kyivstar

Найбільш бюджетним тарифним планом у Kyivstar є “Сім’я”. Його вартість складає 100 грн. План включає внутрішньомережевий безліміт, 6 ГБ інтернет-трафіку, 60 SMS-повідомлень та 60 хв. дзвінків на номери конкуруючих операторів.

Окрім цього, пакет «Сім’я» дозволяє користуватися Instagram, Facebook. Telegram, Viber та іншими подібними сервісами без тарифікації трафіку, а також переглядати понад 100 телеканалів у «Київстар ТБ». Термін дії складає чотири тижні.

Lifecell

Компанія lifecell пропонує найдешевший тарифний план на ринку. Його вартість становить 70 грн. В рамках тарифної пропозиції «Просто Лайф» абоненти можуть розраховувати на внутрішньомережевий безліміт, 5 ГБ трафіку, 250 хвилин голосових викликів абонентам інших операторів, а також безлімітне використання програми «Дія».

Окрім цього, власники «Просто Лайф» можуть безкоштовно роздавати інтернет оточуючим, а також користуватися перевагами «Тарифної підписки» (економія коштів при внесенні плати за кілька місяців або за рік).

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Meizu 21 Note: опубліковані реальні зображення з камерою у стилістиці iPhone

Бренд "Мейзу" продовжує порушувати обіцянку про вихід з індустрії смартфонів, підтвердженням чого є інформація про розробку субфлагмана Meizu 21 Note. Деталі Реальні зображення перспективної новинки з'явилися...

Один з найкращих ярликів MIUI перенесли в HyperOS

HyperOS включає в себе один з найважливіших ярликів, який власники смартфонів екосистеми «Сяомі» пам'ятають по MIUI. Подробиці Зазначений ярлик продовжує залишатися практичним інструментом, проте знають про...

Як підвищити продуктивність смартфонів Xiaomi з HyperOS одним дотиком на головному екрані

HyperOS пропонує низку нових функцій, включаючи віджети, які покращують продуктивність пристроїв екосистеми Xiaomi. Ці віджети дозволяють швидко та легко очистити оперативну пам'ять та прискорити...