ГоловнаСтатті5 функцій MIUI, які покращать досвід використання смартфона Xiaomi

5 функцій MIUI, які покращать досвід використання смартфона Xiaomi

MIUI – це візуальна оболонка Android від компанії Xiaomi, що має безліч функцій. П’ять із них заслуговують на особливу увагу.

Подробиці

Функція перша: змінна анімація завантаження

5 функций MIUI, которые определенно стоит попробовать

Багато користувачів прагнуть налаштувати смартфон під себе. Барвиста анімація запуску дозволяє робити це якнайкраще. Підібрати оптимальний варіант можна у додатку “Теми”.

Функція друга: відтворення YouTube у фоновому режимі без програми

5 функций MIUI, которые определенно стоит попробовать

MIUI дозволяє відтворювати контент із відеохостингу у фоновому режимі без підписки на YouTube Premium. Ця опція допомагає заощаджувати заряд батареї. Для того, щоб скористатися, достатньо зайти в налаштування ЮТуба і встановити таймер сну (в ідеалі на мінімум). Після закінчення відліку YouTube заграє у фоновому режимі.

Функція третя: плаваючі вікна

5 функций MIUI, которые определенно стоит попробовать

Ця опція є однією з найінноваційних та кумедних. З її допомогою можна виконувати два завдання одночасно. Скористатися функцією можуть користувачі, на телефонах яких встановлено MIUI 12 та новіші версії прошивки. Для початку потрібно відкрити багатозадачність за допомогою кнопки внизу або провівши пальцем від нижньої частини екрана до середини, після чого вибрати вікно та активувати плаваючі вікна.

Функція четверта: приховування програм

5 функций MIUI, которые определенно стоит попробовать

Ця опція дозволяє прибрати програму з екрана, не видаляючи її. Для цього потрібно вдатися до можливості під назвою Second Space.

Функція п’ята: видалення об’єктів із фотографій

5 функций MIUI, которые определенно стоит попробовать

Називається ця опція “Чарівна гумка”. Місце її розташування – “Галерея”. Для того, щоб скористатися, потрібно вибрати фотографію, активувати “Зміни” і зробити бажані маніпуляції з гумкою.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

14 прихованих функцій калькулятора у смартфонах Xiaomi

Калькулятор HyperOS і MIUI, поряд зі стандартними математичними можливостями, має безліч функцій, що робить його повноцінним інструментом для найрізноманітніших обчислень і перетворень. Подробиці Додаток "Калькулятор" на...

Дебют сімейства планшетів Xiaomi Pad 7 відбудеться пізніше, але принесе кілька «значних сюрпризів»

Дебют сімейства планшетів Xiaomi Pad 7 відбудеться пізніше, ніж планувалося, однак додаткове очікування з лишком компенсується значущими оновленнями. Головне з них - поява Pro-версії...

Як налаштувати спалах в смартфонах Xiaomi для сповіщення про повідомлення та дзвінки

Операційні системи HyperOS і MIUI надають можливість налаштування світлодіодного спалаху на смартфонах Xiaomi/Redmi/POCO для сповіщення власника про вхідні дзвінки та повідомлення. Подробиці Це особливо корисно в...