ГоловнаТехноXiaomi 12S Ultra перевершив iPhone 13 Pro Max в ігровому тесті

Xiaomi 12S Ultra перевершив iPhone 13 Pro Max в ігровому тесті

Хiaomi 12S Ultra виявився кращим за iPhone 13 Pro Max за рядом параметрів після порівняльного тестування. Про це повідомив автор експерименту Golden Reviewer.

Подробиці

За словами випробувача, високу продуктивність найновішому смартфону китайського техногіганта забезпечив “найпросунутіший” на даний момент андроїд-чіпсет SD 8+ Gen1.

– Якщо виробник процесора Qualkomm продовжить удосконалити набори мікросхем Snapdragon у такому ж темпі, то процесори Android дуже швидко зрівняються за функціональними можливостями з чіпсетами для айфонів, – поділився міркуваннями автор експерименту.

Як підтвердження своїх слів персонаж навів результати порівняння згаданих вище пристроїв. Виявилося, що SD 8+ Gen 1 не тільки на голову перевершує свого попередника без «плюсу» в назві, але й демонструє більш високу частоту кадрів у порівнянні з чіпсетами, встановленими на Galaxy S22 Ultra та айфони 13 Pro Max та SE 2022. Крім того, флагман китайського техногіганта відпрацював на максимальних режимах без перегріву.

Суперничати з Хiaomi 12S Ultra за частотою кадрів в екстремальному режимі роботи зміг лише iPad Mini 6 під керуванням чіпсету A15 Bionic.

За результатами експерименту Golden Reviewer поставив Xiaomi 12S Ultra на перше місце, уточнює Gizmochina.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Meizu 21 Note: опубліковані реальні зображення з камерою у стилістиці iPhone

Бренд "Мейзу" продовжує порушувати обіцянку про вихід з індустрії смартфонів, підтвердженням чого є інформація про розробку субфлагмана Meizu 21 Note. Деталі Реальні зображення перспективної новинки з'явилися...

Один з найкращих ярликів MIUI перенесли в HyperOS

HyperOS включає в себе один з найважливіших ярликів, який власники смартфонів екосистеми «Сяомі» пам'ятають по MIUI. Подробиці Зазначений ярлик продовжує залишатися практичним інструментом, проте знають про...

Як підвищити продуктивність смартфонів Xiaomi з HyperOS одним дотиком на головному екрані

HyperOS пропонує низку нових функцій, включаючи віджети, які покращують продуктивність пристроїв екосистеми Xiaomi. Ці віджети дозволяють швидко та легко очистити оперативну пам'ять та прискорити...