ГоловнаТехноНазвано кількість моделей Xiaomi, які досі не отримали MIUI 13

Названо кількість моделей Xiaomi, які досі не отримали MIUI 13

Учасники програми тестування Mi Pilot озвучили назви смартфонів екосистеми “Сяомі”, які досі не отримали MIUI 13.

Подробиці

Mi Pilot – це програма, яка дозволяє скористатися останніми оновленнями MIUI до виходу стабільної версії. Зареєструвані користувачі отримують новинки Xiaomi раніше інших з метою виявлення типових для кожного «свіжого» продукту багів і недоробок.

Список смартфонів, які отримають MIUI 13 через Mi Pilot

Нещодавно Xiaomi відновила програму Mi Pilot, щоб розпочати тестування MIUI 13 на новій партії пристроїв. Де-факто перезапуск тестів спрямований на телефони, які вже деякий час знаходяться на ринку та не були включені до перших етапів оновлень компанії.

Список включених у тестування смартфонів, які ще не отримали MIUI 13 у її стабільній версії, виглядає так:

  • Redmi 8 / 8A / 8A Dual;
  • Redmi 9 / 9A / 9C / 9C NFC / 9T;
  • Redmi 10 / 10C / 10 2022;
  • Redmi Note 8 / 8 (2021) / 8T / 8 Pro;
  • Redmi Note 9 / 9S / 9T / 9 Pro

Гаджети на кшталт Redmi 9T, Redmi 10 та інших вже отримали стабільну MIUI 13 для окремих регіональних ринків, але не для всіх. Саме тому вказані девайси включені до нової програми Mi Pilot.

Рішення Xiaomi запустити тестування перерахованих вище пристроїв на предмет сумісності з MIUI 13 може означати готовність компанії включити їх до списку одержувачів стабільної версії прошивки. При цьому ситуація з Redmi Note 8 залишається незрозумілою, оскільки раніше “Сяомі” оголосила про припинення підтримки цієї моделі.

Подати заявку на участь у програмі Mi Pilot нескладно. Кінцевий результат залежить від схвалення кандидатури. Претендент повинен відповідати наступним критеріям:

  1. Вік 18+.
  2. Реєстрація пристрою, на якому будуть тестуватися новинки, в заявці облікового запису Mi, що належить подавачу.
  3. Згода претендента йти на ризик («сирі» новинки можуть довести тестований пристрій до непридатного для використання стану).

Якщо кандидатуру претендента на посаду тестувальника буде схвалено, представники «Сяомі» зв’яжуться з ним для передачі інструкцій.

Подати заявку на участь у Mi Pilot можна на офіційній сторінці проекту за посиланням https://sg.m.beehive. miui.com/hm1g5J9F4wLbtz5Vsboj2w/mobile/home.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

14 прихованих функцій калькулятора у смартфонах Xiaomi

Калькулятор HyperOS і MIUI, поряд зі стандартними математичними можливостями, має безліч функцій, що робить його повноцінним інструментом для найрізноманітніших обчислень і перетворень. Подробиці Додаток "Калькулятор" на...

Дебют сімейства планшетів Xiaomi Pad 7 відбудеться пізніше, але принесе кілька «значних сюрпризів»

Дебют сімейства планшетів Xiaomi Pad 7 відбудеться пізніше, ніж планувалося, однак додаткове очікування з лишком компенсується значущими оновленнями. Головне з них - поява Pro-версії...

Як налаштувати спалах в смартфонах Xiaomi для сповіщення про повідомлення та дзвінки

Операційні системи HyperOS і MIUI надають можливість налаштування світлодіодного спалаху на смартфонах Xiaomi/Redmi/POCO для сповіщення власника про вхідні дзвінки та повідомлення. Подробиці Це особливо корисно в...