ГоловнаТехноЗасновник monobank передасть ЗСУ по одному дрону за кожну вбиту дитину

Засновник monobank передасть ЗСУ по одному дрону за кожну вбиту дитину

Дніпровський підприємець Володимир Яценко, який входить до числа співзасновників monobank, пообіцяв зробити 345 безпілотників для української армії. Саме стільки дітей вбили окупанти в Україні від початку повномасштабної агресії. Повідомлення про це було опубліковане ним у Facebook.

Подробиці

Яценко зазначив, що цього тижня від ракетного обстрілу у Вінниці загинули діти. Кожна вбита російськими окупантами українська дитина буде помщена. Бізнесмен підкреслив, що відтепер кожен дрон, який збирається його командою, маркуватиметься червоним номером. Усі БЛПА, що виробляються, є ударними. Один літальний апарат здатний позбавити життя щонайменше шістьох загарбників.

Пост співзасновника monobank Володимира Яценка у Facebook

Яценко зібрав у Дніпрі групу інженерів. Вони налагодили дрібносерійне виробництво ударних дронів для української армії. БПЛА обходяться дешевше за іноземні аналоги, не поступаючись при цьому їм у технічних характеристиках.

Інженерам вдалося спроектувати універсальний літальний апарат, який можна модифікувати під вирішення будь-якого завдання протягом години. Яценко вважає, що Україна має все необхідне для того, щоб перевершити країну-агресора на полі бою технологічно. Зробити це можно протягом року.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно