ГоловнаТехноПопулярний бюджетний Xiaomi отримує MIUI 13 та Android 12

Популярний бюджетний Xiaomi отримує MIUI 13 та Android 12

Xiaomi знову нас дивує, випустивши MIUI 13 для одного зі своїх бюджетних смартфонів. Цього разу настала черга Redmi 10, яка також вперше отримує Android 12.

Подробиці

Після оновлення Redmi Note 10S Xiaomi розпочала розгортання MIUI 13 для Redmi 10, які використовують європейську прошивку MIUI. Вона позначається як EU чи EEA.

Оновлення V13.1.0.SKUEUXM займає лише 2,6 ГБ (RECOVERY). Але, пам’ятайте, що перш ніж розпочати оновлення, не забудьте зробити резервну копію вашого Redmi 10.

Інші смартфони, які незабаром можуть отримати MIUI 13

Miui 13 actualizar xiaomi redmi

Крім Redmi 10, MIUI 13 отримають інші смартфони з бюджетного діапазону. Програма тестування Mi Pilot, запущена Xiaomi, виділила моделі, які будуть оновлені до MIUI 13:

  • вся серія Redmi 8;
  • вся серія Redmi 9;
  • Redmi 10C та 10 2022;
  • вся серія Redmi Note 8;
  • вся серія Redmi Note 9.

До цього додається ймовірність того, що незабаром ми побачимо MIUI 13 у Xiaomi Mi 9, Mi 9 SE та Mi 9 Lite. Це, безперечно, очікуване оновлення, але воно стане останнім для цих смартфонів.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

14 прихованих функцій калькулятора у смартфонах Xiaomi

Калькулятор HyperOS і MIUI, поряд зі стандартними математичними можливостями, має безліч функцій, що робить його повноцінним інструментом для найрізноманітніших обчислень і перетворень. Подробиці Додаток "Калькулятор" на...

Дебют сімейства планшетів Xiaomi Pad 7 відбудеться пізніше, але принесе кілька «значних сюрпризів»

Дебют сімейства планшетів Xiaomi Pad 7 відбудеться пізніше, ніж планувалося, однак додаткове очікування з лишком компенсується значущими оновленнями. Головне з них - поява Pro-версії...

Як налаштувати спалах в смартфонах Xiaomi для сповіщення про повідомлення та дзвінки

Операційні системи HyperOS і MIUI надають можливість налаштування світлодіодного спалаху на смартфонах Xiaomi/Redmi/POCO для сповіщення власника про вхідні дзвінки та повідомлення. Подробиці Це особливо корисно в...