ГоловнаТехноXiaomi представила «розумну» колонку з ІЧ-управлінням та голосовим помічником

Xiaomi представила «розумну» колонку з ІЧ-управлінням та голосовим помічником

Китайський техногігант Xiaomi почав продавати нову «розумну» колонку з підтримкою голосового помічника. Назва новинки – Smart Speaker.

Подробиці

Девайс обладнано IT-бластером для керування домашніми помічниками шляхом віддачі голосових команд. Обсяг основного динаміка колонки – 1,5”. Його можна використовувати в парі з іншим динаміком для забезпечення стереозвуку.

 

«Умная» колонка Xiaomi Smart Speaker (IR Control) с ИК-управлением запущена в Индии

Світлодіодний цифровий дисплей годинника допомагає стежити за часом. Динамік IR Control має функцію Chromecast, що дозволяє користувачам надсилати контент на сумісні гаджети. У колонку вбудований Google Assistant для керування іншими пристроями “розумного” будинку.

На новій колонці Xiaomi є чотири кнопки для маніпуляцій із гучністю, музикою та мікрофоном. ІЧ-бластер на колонці дозволяє керувати іншими розумними пристроями через програму Xiaomi Home або Mi Home на смартфоні.

 

«Умная» колонка Xiaomi Smart Speaker (IR Control) с ИК-управлением запущена в Индии

Колонка IR Control може підключатися через Bluetooth 5.0 на додаток до вбудованого Chromecast. Живлення здійснюється через вхід постійного струму 12В/1А.

Вага колонки – 6,28 кіло. У комплект поставки, поряд з обговорюваним виробом, входять адаптер та посібник користувача.

Вартість Smart Speaker на індійському ринку – ₹4 999 (~$63).

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Названо кращі смартфони 2024 року, які «не кусаються у ціні»

Щороку в Україні продається понад 1 млн смартфонів. Кожен хоче відчути технологічну новинку першим, і часто, при виході нових моделей, летить змінювати свої старі...

Новий Redmi Note 13 Pro+ World Champions Edition із захопленням прийнятий шанувальниками футболу

"Сяомі" порадувала фанатів аргентинської збірної з футболу смартфоном Redmi Note 13 Pro+ у лімітованому виконанні World Champions Edition. При створенні пристрою розробники черпали натхнення...

Xiaomi презентувала недорогий безшумний стельовий вентилятор з HyperOS та освітленням

"Сяомі" збагатила фірмову лінійку побутових помічників для дому Mijia "розумним" стельовим вентилятором Fan Light 42″ з вбудованим освітленням, висувними лопатями і системою управління HyperOS. Подробиці Новинка...