ГоловнаСтаттіЯк використовувати жести iPhone в смартфонах Xiaomi

Як використовувати жести iPhone в смартфонах Xiaomi

MIUI – це шар кастомізації, повний цікавих «примочок». Серед них – «айфоноподібні» жести.

Подробиці

Власники смартфонів Xiaomi/Redmi/POCO, які бажають долучитися до можливостей Apple, можуть зробити це за допомогою MIUI.

Як використовувати системні навігаційні жести на Xiaomi

  1. Відкрити “Параметри”.
  2. Перейти на головний екран.
  3. Клікнути на “Системну навігацію”.
  4. Вибрати “Повноекранні жести”.

 

Как использовать жесты iPhone на Xiaomi/Redmi/POCO

Після цього система поцікавиться, чи хочете ви дізнатися, що таке навігаційні жести. За бажання цей урок можна пропустити.

Потім система переключиться на жести так само, як це зробив би iPhone. Для переходу на головний екран необхідно провести пальцем знизу нагору. Також можна відкрити менеджер багатозадачності, створити резервну копію, відкрити меню в різних програмах і перемикатися між програмами.

Додаткові опції

Щоб зробити Xiaomi/Redmi/POCO ще більше схожим на iPhone, потрібно скористатися двома додатковими варіантами управління за допомогою жестів, а саме “Жестами подвійної перевірки” та “Поверненням до попереднього додатка”.

Перший перемикач призначений для запобігання випадковому виходу користувача з програми. Тому, якщо ви «зависаєте» у грі або дивитесь відео у повноекранному режимі, команду потрібно буде продублювати.

Другий перемикач дозволяє повернутися до попередньої програми, тобто виконує обов’язки кнопки “Назад”. Для повернення достатньо провести пальцем від краю екрана та затримати на пару секунд.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Вперше показали дизайн бюджетного флагмана Meizu 21 Note

Прийдешня сертифікація 3C фактично підтверджує неминучість презентації Meizu 21 Note, що нівелює чутки про відмову бренду "Мейзу" від розробки і виробництва "розумних" телефонів. Деталі Згідно з...

Xiaomi випустила суперкомпактний 60-літровий бойлер Mijia P1

"Сяомі" збагатила лінійку побутових помічників для дому Mijia електричним водонагрівачем P1, який тимчасово доступний для придбання за акційною ціною. Подробиці Місткість новинки - 60 літрів -...

Apple вирішила видалити додатки, здатні «роздягати» дівчат за допомогою генеративного ШІ

Після появи звітів про проблемне використання штучного інтелекту для створення неприйнятних зображень на телефонах Huawei, корпорація Apple вжила аналогічних заходів для видалення з AppStore...