ГоловнаТехноНебо над Києвом закриють за допомогою системи ПРО, яка захищає Білий дім

Небо над Києвом закриють за допомогою системи ПРО, яка захищає Білий дім

Адміністрація Джозефа Байдена пообіцяла поставити українській армії три комплекси NASAMS з метою посилення системи ППО, яка систематично знищується Росією. Мало хто знає, що NASAMS використовується для захисту Білого дому. Водночас у бойових умовах ця система ніколи не застосовувалася.

Подробиці

Найімовірніше, що одну з трьох батарей NASAMS буде розгорнуто на території Маріїнського палацу, який є офіційною резиденцією українського президента, або в периметрі «секретної зони», де в бункері ховається голова держави.

NASAMS

Постачання в Україну системи NASAMS говорить про те, що у Вашингтоні побоюються відновлення Росією ракетних ударів по Києву. Окупанти можуть вдатися до ракетних ударів для фізичного знищення представників чинної влади. Кремль не раз погрожував запустити ракети по центрах прийняття рішень.

Під час тестування NASAMS використовувалися імітатори крилатих ракет. У реальному бою ця система ніколи не використовувалася. У зв’язку з цим неясно, як вона поведеться при відображенні атаки “Калібрамі”.

У США виробництвом системи NASAMS займається Raytheon Technologies. Ця компанія випускає крилаті ракети Tomahawk. Залишається сподіватися на те, що інженери Raytheon знаються на сучасній ракетній зброї.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Як активувати в смартфонах Xiaomi приховану функцію для покращення звуку в навушниках

Смартфони екосистеми "Сяомі" мають вбудований еквалайзер, який дає змогу покращувати якість звучання в навушниках. Цей інструмент дозволяє налаштовувати звук відповідно до своїх уподобань і...

Як звільнити до 60% пам’яті смартфонів Xiaomi шляхом архівування програм

Смартфони екосистеми "Сяомі" відомі інноваційними функціями і широкими можливостями налаштування. Однією з найприкметніших опцій є можливість архівування додатків, що дає змогу звільняти значну кількість...

Названо дату презентації та географію продажів перспективного смартфону Xiaomi 14 SE

"Сяомі" планує в червні представити нову модель смартфона Xiaomi 14 SE. Пристрій буде орієнтований на певні ринки Азії та низку європейських країн (на території...