ГоловнаВійськові технологіїМаск офіційно прокоментував чутки про народження двійні

Маск офіційно прокоментував чутки про народження двійні

Американський бізнесмен Ілон Маск офіційно підтвердив достовірність опублікованої журналістами західних медіа інформації про народження близнюків. Під час інтерв’ю кореспондентові Page Six мільярдер зізнався, що торік топ-менеджер стартапу Neuralink Ш. Зіліс справді народила йому двійню.

Подробиці

На думку Маска, сім’ї мають бути більшими. Журналісти поцікавилися у підприємця, скільки дітей йому хотілося б мати. Засновник Tesla відповів, що кількість дітей зовсім нічого не значить. За словами мільярдера, головне бути добрим батьком.

Старші діти Маска навчаються у коледжі. Бізнесмен нарік на те, що тінейджери не бажають проводити з батьками багато часу. Тим часом Маску хотілося б зустрічатися з ними частіше.

З урахуванням народжених восени 2021 року близнюків, Маск став батьком дев’ять разів. Нагадаємо, що нещодавно підприємець опинився в епіцентрі скандалу, пов’язаного із сексуальними домаганнями.

У харасменті його звинуватила колишня співробітниця SpaceX. Після зробленої жінкою скандальної заяви компанія виплатила їй «вихідну допомогу» у розмірі чверті мільйона доларів.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Xiaomi презентувала недорогий безшумний стельовий вентилятор з HyperOS та освітленням

"Сяомі" збагатила фірмову лінійку побутових помічників для дому Mijia "розумним" стельовим вентилятором Fan Light 42″ з вбудованим освітленням, висувними лопатями і системою управління HyperOS. Подробиці Новинка...

Meizu 21 Note: опубліковані реальні зображення з камерою у стилістиці iPhone

Бренд "Мейзу" продовжує порушувати обіцянку про вихід з індустрії смартфонів, підтвердженням чого є інформація про розробку субфлагмана Meizu 21 Note. Деталі Реальні зображення перспективної новинки з'явилися...

Один з найкращих ярликів MIUI перенесли в HyperOS

HyperOS включає в себе один з найважливіших ярликів, який власники смартфонів екосистеми «Сяомі» пам'ятають по MIUI. Подробиці Зазначений ярлик продовжує залишатися практичним інструментом, проте знають про...