ГоловнаТехноВідомі покращення, які отримає Xiaomi Pad 6

Відомі покращення, які отримає Xiaomi Pad 6

Хоча Xiaomi Pad 5, як і раніше, є бестселером, зовсім скоро його змінить Xiaomi Pad 6. Під номером моделі 22081281AC він пройшов повторну сертифікацію в Китаї, підтвердивши цим три його основні характеристики.

Подробиці

Новий Xiaomi Pad 6 значно покращить систему швидкого заряджання. Крім того, його продуктивність буде підвищена за рахунок оснащення новим потужним процесором Qualcomm.

Як показано в останній сертифікації, отриманій Xiaomi Pad 6, його систему швидкої зарядки буде покращено. Його потужність збільшиться до 67 Вт.

Xiaomi pad 6 certificacion novedades

Планшет Xiaomi Pad 6, швидше за все, використовуватиме Snapdragon 8 Gen 1. Це покращить його продуктивність, щоб він міг працювати практично з будь-яким додатком або грою.

До цього додається великий екран. Згідно з останніми чутками, не підтвердженими на 100%, Xiaomi Pad 6 матиме 11-дюймовий OLED-екран з роздільною здатністю 2,5K. Поточна версія має РК-екран IPS.

Цілком ймовірно, що Xiaomi Pad 6 може бути представлений у Китаї приблизно у серпні. Він дебютує разом з Xiaomi Pad 6 Pro та Pad 6 Pro 5G, а потім з’явиться на світовому ринку.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Як контролювати гучність сповіщень на смартфонах Xiaomi

Смартфони екосистеми «Сяомі» надають можливість індивідуально регулювати гучність повідомлень незалежно від гучності дзвінків, медіафайлів або будильника. Подробиці Чи не кожен власник смартфона хоча б раз стикався...

Xiaomi презентувала 43-дюймовий 4K QLED телевізор, який коштує дешевше за флагманський смартфон.

"Сяомі" збагатила ринок "розумних" телевізорів моделлю Xiaomi TV A Pro 43 2025, в якій відсутність сучасного дизайну компенсується наявністю чудового дисплея, великої безлічі ігор,...

З HyperOS смартфони Xiaomi отримують одну з найкращих функцій iPhone

Оновлення до HyperOS дозволяє користувачам Xiaomi/Redmi/POCO використовувати HyperOS Magic Crop - аналог функції Magic Snip, яка вважається однією з найкращих в історії iPhone. Подробиці Ця опція...