ГоловнаТехноApple додасть нову функцію в iPhone для "вибраних" користувачів

Apple додасть нову функцію в iPhone для “вибраних” користувачів

“Яблучна” компанія захистить VIP-клієнтів за допомогою “режиму локдауну”. Новий інструмент з’явиться на всіх портативних пристроях розробника, від айфонів та айпадів – до аймаків.

Подробиці

Цільова аудиторія “Lockdown Mode” – політики, представники ЗМІ, активісти та інші публічні персони, щодо яких можуть бути здійснені персональні цілеспрямовані кібератаки.

Про подробиці «яблучники» вважали за краще мовчати, спровокувавши тим самим хвилю прогнозів, припущень і здогадів. Більшість експертів вважають, що «режим локдауна» забезпечить скорочення числа цифрових і фізичних способів, за допомогою яких хакери могли б зламати пристрій конкретного користувача.

Представники Apple назвали новий режим блокування “спрямованим на протидію шпигунському ПЗ з арсеналу NSO Group та аналогічних компаній”.

В увімкненому стані «режим локдауну», нібито, буде здійснювати блокування попереднього перегляду посилань, викликів Face Time та запрошень від «лівих» абонентів. Також передбачається відключення провідних з’єднань з ПК, низки програм перегляду сайтів тощо.

Іван Крстич з департаменту Apple, який відповідає за архітектуру безпеки, назвав новий режим надійним захистом від «найвитонченіших кібератак».

“Lockdown Mode” буде пропонуватися в якості опції користувачам пристроїв під керуванням iOS 16/iPadOS 16/macOS Ventura.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Як активувати в смартфонах Xiaomi приховану функцію для покращення звуку в навушниках

Смартфони екосистеми "Сяомі" мають вбудований еквалайзер, який дає змогу покращувати якість звучання в навушниках. Цей інструмент дозволяє налаштовувати звук відповідно до своїх уподобань і...

Як звільнити до 60% пам’яті смартфонів Xiaomi шляхом архівування програм

Смартфони екосистеми "Сяомі" відомі інноваційними функціями і широкими можливостями налаштування. Однією з найприкметніших опцій є можливість архівування додатків, що дає змогу звільняти значну кількість...

Названо дату презентації та географію продажів перспективного смартфону Xiaomi 14 SE

"Сяомі" планує в червні представити нову модель смартфона Xiaomi 14 SE. Пристрій буде орієнтований на певні ринки Азії та низку європейських країн (на території...