ГоловнаТехноНаступний Xiaomi з камерою Leica "вийде за межі вашої уяви"

Наступний Xiaomi з камерою Leica “вийде за межі вашої уяви”

Хоча Xiaomi 12S, 12S Pro та 12S Ultra тільки дебютували, Xiaomi готує свій наступний смартфон з камерою Leica. Це буде унікальний пристрій, починаючи з його камери.

Подробиці

Користувач Kacskrz через Twitter опублікував частину внутрішнього коду MIUI. У ньому з’являються певні деталі про Xiaomi Mix Fold 2 та його вражаючої камери, яка буде обладнана об’єктивами Leica.

Kacskrz інформує, що наступний смартфон з камерою Leica, який Xiaomi випустить на ринок (ймовірно, Xiaomi Mix Fold 2), матиме камеру не менше 200 МП.

Виробництвом датчика, як і раніше, займатиметься Samsung, позиціонуючи себе як один із фотосенсорів з найвищою роздільною здатністю на ринку і, отже, пропонуючи відмінну якість зображення при високій якості зуму.

xiaomi-12s-ultra-camara-leica

Ще все вказує на те, що цей новий смартфон буде виділятися не тільки з точки зору фотографії, але завдяки вбудованому процесору Snapdragon 8+ Gen 1, матиме високу продуктивність.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Як контролювати гучність сповіщень на смартфонах Xiaomi

Смартфони екосистеми «Сяомі» надають можливість індивідуально регулювати гучність повідомлень незалежно від гучності дзвінків, медіафайлів або будильника. Подробиці Чи не кожен власник смартфона хоча б раз стикався...

Xiaomi презентувала 43-дюймовий 4K QLED телевізор, який коштує дешевше за флагманський смартфон.

"Сяомі" збагатила ринок "розумних" телевізорів моделлю Xiaomi TV A Pro 43 2025, в якій відсутність сучасного дизайну компенсується наявністю чудового дисплея, великої безлічі ігор,...

З HyperOS смартфони Xiaomi отримують одну з найкращих функцій iPhone

Оновлення до HyperOS дозволяє користувачам Xiaomi/Redmi/POCO використовувати HyperOS Magic Crop - аналог функції Magic Snip, яка вважається однією з найкращих в історії iPhone. Подробиці Ця опція...