ГоловнаТехноСмілянський назвав кількість працюючих в Україні мобільних відділень Укрпошти

Смілянський назвав кількість працюючих в Україні мобільних відділень Укрпошти

У липні національний поштовий оператор запустив 48 мобільних відділень. Вони обслуговують 175 тис. мешканців 440 сіл, що розташовані на території Хмельницької, Тернопільської та Житомирської областей. Про це повідомив співробітник прес-служби Укрпошти.

Подробиці

Мобільне відділення представляє себою автомобіль для доставки жителям віддалених районів України пенсій, посилок, соціальних виплат, лікарських засобів та продуктів харчування. У мобільному відділенні можна придбати передплати на періодику, здійснити грошовий переказ тощо. За словами керівника Укрпошти І. Смілянського, мобільні відділення активно використовуються державною компанією на деокупованих територіях.

Топ-менеджер зазначив, що мобільні відділення дозволяють українським громадянам отримувати широкий спектр цифрових та банківських послуг за місцем проживання. Крім того, вони виконують соціально важливу функцію. Мається на увазі доставка соціальних виплат на деокуповані території та прифронтові райони.

Загалом з моменту початку агресії РФ національний поштовий оператор запустив 372 мобільні відділення. Вони працюють у дев’яти областях країни.

Проект мобільних відділень був ініційований Укрпоштою у 2018 році. Кошти на придбання автомобілів у сумі 33 млн EUR були надані ЄБРР.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Як активувати в смартфонах Xiaomi приховану функцію для покращення звуку в навушниках

Смартфони екосистеми "Сяомі" мають вбудований еквалайзер, який дає змогу покращувати якість звучання в навушниках. Цей інструмент дозволяє налаштовувати звук відповідно до своїх уподобань і...

Як звільнити до 60% пам’яті смартфонів Xiaomi шляхом архівування програм

Смартфони екосистеми "Сяомі" відомі інноваційними функціями і широкими можливостями налаштування. Однією з найприкметніших опцій є можливість архівування додатків, що дає змогу звільняти значну кількість...

Названо дату презентації та географію продажів перспективного смартфону Xiaomi 14 SE

"Сяомі" планує в червні представити нову модель смартфона Xiaomi 14 SE. Пристрій буде орієнтований на певні ринки Азії та низку європейських країн (на території...