ГоловнаТехноПродажі бюджетного смартфону POCO перетнули позначку в 1 мільйон

Продажі бюджетного смартфону POCO перетнули позначку в 1 мільйон

Компанія POCO прозвітувала про продаж 1-мільйонного смартфона свого виробництва C31. Для досягнення такого значного результату пристрою знадобилося близько 10 місяців.

Подробиці

POCO C31 відноситься до бюджетного сегменту. Презентація девайсу відбулася у вересні-2021 в Індії. Переважна більшість покупців – із цього ж регіону. Симпатії публіки обумовлені наявністю у пристрої преміального чіпсету, ємнісного акумулятора на 5000 мА/год., потрійної камери з гідними можливостями та широкого переліку опцій.

– С31 – другий представник С-лінійки POCO, якому вдалося зібрати 1-мільйонну аудиторію. Першим психологічний рубіж підкорив POCO C3, – відзначають представники компанії-розробника.

Обидва апарати дуже схожі один з одним (єдина значна різниця – відсутність TouchID у головного героя цієї публікації). Всі інші характеристики, починаючи від РК-екрана 6,53”, роздільної здатності HD+ та співвідношення сторін 20:9 – закінчуючи процесором Helio G35 SoC та конфігураціями пам’яті 3/32 та 4/64 Гб – абсолютно ідентичні.

Понад те, С31 може похвалитися наявністю triple-камери з модулями 13/2/2 Мп, селфі-зйомкою роздільною здатністю 5 Мп, підтримкою двох СІМ-карт і швидкої зарядки на 10W, наявністю нано-покриття для захисту від вологи та роботою від Android 10 /MIUI 12. Повний перелік можливостей пристрою перерахований у нашій публікації.

Вартість POCO C31 для роздрібних споживачів на момент презентації – $114 за варіант із меншим обсягом пам’яті та $128 – за більш сучасну версію.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Названо кращі смартфони 2024 року, які «не кусаються у ціні»

Щороку в Україні продається понад 1 млн смартфонів. Кожен хоче відчути технологічну новинку першим, і часто, при виході нових моделей, летить змінювати свої старі...

Новий Redmi Note 13 Pro+ World Champions Edition із захопленням прийнятий шанувальниками футболу

"Сяомі" порадувала фанатів аргентинської збірної з футболу смартфоном Redmi Note 13 Pro+ у лімітованому виконанні World Champions Edition. При створенні пристрою розробники черпали натхнення...

Xiaomi презентувала недорогий безшумний стельовий вентилятор з HyperOS та освітленням

"Сяомі" збагатила фірмову лінійку побутових помічників для дому Mijia "розумним" стельовим вентилятором Fan Light 42″ з вбудованим освітленням, висувними лопатями і системою управління HyperOS. Подробиці Новинка...