ГоловнаТехно5 тем, які перетворить інтерфейс смартфони Xiaomi, Redmi та POCO

5 тем, які перетворить інтерфейс смартфони Xiaomi, Redmi та POCO

Редакція Prostomob продовжує знайомити читачів із асортиментом магазину тем для MIUI. П’ять створених недавно пакетів налаштувань представлені нижче.

Подробиці

Користувачі смартфонів екосистеми “Сяомі” отримали можливість замінити стандартний інтерфейс MIUI на нові шедеври “дизайнерських справ майстрів”. Усі пакети налаштувань доступні для завантаження абсолютно безкоштовно. Іноді для коректної установки може знадобитися зміна регіону.

  1. Чорна пантера

Black Panther – це тема на честь вічного короля Ваканди з набором іконок користувача і повністю оновленим центром управління.

 

5 тем, которые преобразят ваш Xiaomi/Redmi/POCO Темна тема поєднує в собі фіолетові тони та мінімалістичні деталі, що надає їй сучасного неонового вигляду. Крім того, користувач завжди зможе бачити силует чорної пантери на шпалерах.

Посилання на завантаження: http://zhuti.xiaomi.com/detail/4aff8a74-8bbe-46 b045-87533117b8a5.

  1. Проект РІВЕР

Цей пакет налаштувань підійде любителям спокою. Домінуючий колір Project RIVER – блакитний. Відмінна риса теми – великі віджети.

 

5 тем, которые преобразят ваш Xiaomi/Redmi/POCO Екран блокування Project RIVER має безліч корисних ярликів та зустрічає користувачів вітальним повідомленням.

Посилання на завантаження: http://zhuti.xiaomi.com/detail/75cbea84-b973-47 85f3-4b2eb9a7ad49.

  1. Material X

Ця тема є ідеальним варіантом для любителів яскравих фарб. Пакет персоналізації відрізняється простотою, зручним дизайном іконок додатків і присутністю маленького човна, що пливе через гори.

 

5 тем, которые преобразят ваш Xiaomi/Redmi/POCO На екрані блокування красується годинник. Центр управління зберіг базові кольори MIUI. Форма кнопок та іконки в меню налаштувань змінено. Material X підтримує темний режим.

Посилання на завантаження: http://zhuti.xiaomi.com/detail/55ad3390-8da2-4846 9562-ca3fee16b945.

  1. Slanker’s

Slanker’s – темна тема, яка робить ваш Xiaomi/Redmi/POCO схожим на iPhone. Цей пакет налаштувань змінює абсолютно все в інтерфейсі MIUI, починаючи від внутрішнього меню – закінчуючи рядком стану. Програми та сповіщення також набувають характерного вигляду інтерфейсу iOS.

 

5 тем, которые преобразят ваш Xiaomi/Redmi/POCO Посилання на завантаження: http://zhuti.xiaomi.com/detail/62f9d817-b6ea-4b0 886c-74dbaef820d4.

  1. Iron Man Pro

Iron Man Pro – барвиста, анімована та приваблива тема з повним пакетом кастомізації та анімацією на екрані блокування та головному заголовку робочого столу.

Тема може похвалитися переробленим центром управління, кольорова гама якого нагадує дорогоцінні камені нескінченності. Шпалери прикрашені зображенням Залізної людини у драматичній сцені “Ендшпіля”.

 

5 тем, которые преобразят ваш Xiaomi/Redmi/POCO

Iron Man Pro також фарбує вхідні повідомлення.

Посилання на завантаження: http://zhuti.xiaomi.com/detail/7fddbad9-ca9d-4d94- acc9-499cb34cdd4a.

Застосування теми MIUI може стати складним, якщо вона встановлена неправильно. Для усунення незручності може знадобитися зміна регіону місцезнаходження смартфона. Це простий та оборотний процес, який можна виконати з меню налаштувань шляхом виконання наступних дій:

  • Налаштування > Дод. налаштування > Регіон > вибір Індії або Андорри.

Після першого застосування теми можна відкотитися до колишніх налаштувань.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Названо кращі смартфони 2024 року, які «не кусаються у ціні»

Щороку в Україні продається понад 1 млн смартфонів. Кожен хоче відчути технологічну новинку першим, і часто, при виході нових моделей, летить змінювати свої старі...

Новий Redmi Note 13 Pro+ World Champions Edition із захопленням прийнятий шанувальниками футболу

"Сяомі" порадувала фанатів аргентинської збірної з футболу смартфоном Redmi Note 13 Pro+ у лімітованому виконанні World Champions Edition. При створенні пристрою розробники черпали натхнення...

Xiaomi презентувала недорогий безшумний стельовий вентилятор з HyperOS та освітленням

"Сяомі" збагатила фірмову лінійку побутових помічників для дому Mijia "розумним" стельовим вентилятором Fan Light 42″ з вбудованим освітленням, висувними лопатями і системою управління HyperOS. Подробиці Новинка...