ГоловнаТехноДБР повідомило про блокування криптовалютних акаунтів росіян

ДБР повідомило про блокування криптовалютних акаунтів росіян

Державному бюро розслідувань вдалося заблокувати криптовалютні акаунти, які використовували росіяни для обходу західних санкцій. Про це повідомляє сайт Бюро.

Подробиці

Співробітники українських правоохоронних органів встановили, що, всупереч встановленим FATF обмеженням, окремі учасники криптовалютного ринку продовжували надавати послуги громадянам РФ та Білорусі. З їхньою допомогою останні здійснювали криптовалютні транзакції в обхід західних санкцій.

З приводу блокування облікових записів росіян та білорусів керівництво ДБР зв’язалося з власниками провідних світових криптобірж. Їм було запропоновано приєднатися до санційного тиску РФ. На момент підготовки матеріалу більшість облікових записів було заблоковано.

Telegram-канал “Україна зараз” повідомив, що цього тижня в офісах кількох українських компаній пройшли обшуки. Відомо, що слідчі дії були проведені правоохоронцями у приміщенні «Фан-Бара» та бізнес-центрі «Європа плаза». Орендарем цих приміщень є відома криптопіраміда Milton Group. Вони відпрацювали близько 500 сейлерів.

Раніше співробітникам СБУ вдалося викрити агентурну мережу російської військової розвідки. Вона мала надавати окупантам допомогу у захопленні нашої країни. Одним із агентів ГРУ виявився народний депутат О. Деркач. Росіяни завербували його у 2016 році.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Xiaomi презентувала недорогий безшумний стельовий вентилятор з HyperOS та освітленням

"Сяомі" збагатила фірмову лінійку побутових помічників для дому Mijia "розумним" стельовим вентилятором Fan Light 42″ з вбудованим освітленням, висувними лопатями і системою управління HyperOS. Подробиці Новинка...

Meizu 21 Note: опубліковані реальні зображення з камерою у стилістиці iPhone

Бренд "Мейзу" продовжує порушувати обіцянку про вихід з індустрії смартфонів, підтвердженням чого є інформація про розробку субфлагмана Meizu 21 Note. Деталі Реальні зображення перспективної новинки з'явилися...

Один з найкращих ярликів MIUI перенесли в HyperOS

HyperOS включає в себе один з найважливіших ярликів, який власники смартфонів екосистеми «Сяомі» пам'ятають по MIUI. Подробиці Зазначений ярлик продовжує залишатися практичним інструментом, проте знають про...