ГоловнаТехноП'ять тем, які заощадять заряд акумулятора та "прискорять" смартфони Xiaomi

П’ять тем, які заощадять заряд акумулятора та “прискорять” смартфони Xiaomi

Після нашого попереднього випуску п’яти тем представляємо вашій увазі новий огляд примітних тем для смартфонів Xiaomi, Redmi або POCO. Кожну з цих тем можна знайти за назвами в додатку «Теми». І якщо у вас є проблеми зі встановленням, ймовірно, потрібно змінити регіон у налаштуваннях смартфона.

  1. Тема A+12 V12.

Одна із найоригінальніших тем, які ви можете знайти для MIUI. Ця тема змінить навіть додаток WhatsApp. Вона привернула до себе багато уваги.

A+12 V12

A+12 V12 оснащена персоналізованим екраном блокування, що супроводжується кількома віджетами та іконками. Включає в себе власний пакет додатків ікон і дуже оригінальний заголовок. І при її установці WhatsApp змінює свій зовнішній вигляд, кольори та вікна чату.

  1. Mimicry IOS. Скачати

Головним героєм статті про рекомендовані теми є Mimicry IOS. Це тема в сучасному та футуристичному стилі, яка може багато чого запропонувати і має привабливий інтерактивний екран блокування.

Mimicry IOS

Mimicry IOS також відрізняється естетичними значками додатків, мінімалізмом центру управління та платиновим, білим та синім кольорами. Ви дійсно повинні спробувати цю тему на Xiaomi, Redmi або POCO.

  1. Emotional Battery. Скачати.

Особливість цієї теми – усміхнена анімація батареї, яка повідомляє вам, наскільки заряджений ваш пристрій. Це саме те, що робить Emotional Battery, головним героєм нашої рекомендації основних тем для вашої колекції.

Emotional Battery

Екран блокування? Так. Набір іконок? Також. Мінімалістичний та сучасний зовнішній вигляд? Звісно. У Emotional Battery є це і багато іншого, але, перш за все, її головна визначна пам’ятка – усміхнена батарея на задньому плані. Анімація змінює жести батареї залежно від рівня заряду. Тому низький відсоток покаже вам дуже миле, але сердите обличчя.

  1. MeeGo SrxUI (МК)

Це барвиста мінімалістична тема з привабливими іконками для всіх ваших мобільних додатків.

MeeGo SrxUI

MeeGo SrxUI виділяється своїми відтінками помаранчевого, які контрастують із темним фоном. По суті це спрощена тема, що пропонує тільки естетичні зміни без додавання функцій або ярликів. Але в цьому і полягає її чарівність.

  1. Today Black

У вас є екран AMOLED і вам потрібна тема, яка дає змогу споживати менше енергії? Today Black – це саме те, що вам потрібно. Ця тема допоможе знизити витрати заряду батареї.

Today Black

Переваги її полягають у мінімалізмі, матовому сірому фоні, що створює відчуття вимкненого екрану, та віджетах з формальним дизайном. Але з цією темою ви напевно отримаєте найкращу автономність.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Вперше показали дизайн бюджетного флагмана Meizu 21 Note

Прийдешня сертифікація 3C фактично підтверджує неминучість презентації Meizu 21 Note, що нівелює чутки про відмову бренду "Мейзу" від розробки і виробництва "розумних" телефонів. Деталі Згідно з...

Xiaomi випустила суперкомпактний 60-літровий бойлер Mijia P1

"Сяомі" збагатила лінійку побутових помічників для дому Mijia електричним водонагрівачем P1, який тимчасово доступний для придбання за акційною ціною. Подробиці Місткість новинки - 60 літрів -...

Apple вирішила видалити додатки, здатні «роздягати» дівчат за допомогою генеративного ШІ

Після появи звітів про проблемне використання штучного інтелекту для створення неприйнятних зображень на телефонах Huawei, корпорація Apple вжила аналогічних заходів для видалення з AppStore...