ГоловнаТехноPOCO F4 вперше показали на фотографіях

POCO F4 вперше показали на фотографіях

В черговий раз підтверджено дизайн POCO F4. Новий витік, який дозволяє нам побачити, як виглядатиме цей довгоочікуваний смартфон, а також підтверджує, якими будуть його головні функції.

Подробиці

Відомо, що POCO F4 буде глобальною версією Redmi K40S. Таким чином, повністю підтверджуються його характеристики та деталі камери. Вона буде головною визначною особливістю цього пристрою.

POCO F4 має той самий дизайн, що і Redmi K40S; модуль камери прямокутного формату та прямий AMOLED-екран діагоналлю 6,67 дюйма.

Яким буде POCO F4

Але дійсно цікавим у цьому новому POCO F4 буде не його Snapdragon 870, а камера. У ньому буде задіяний основний датчик на 64 МП, оснащений оптичним стабілізатором (OIS) для досягнення кращих результатів при нічному фотографуванні та запису відео.

Крім того, POCO F4 матиме акумулятор ємністю 4500 мАг зі швидкою зарядкою 67 Вт, до 8 ГБ оперативної пам’яті LPDDR5, сховище UFS 3.1, два динаміки для об’ємного звуку, тактильна вібрація і, звичайно, NFC.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Названо кращі смартфони 2024 року, які «не кусаються у ціні»

Щороку в Україні продається понад 1 млн смартфонів. Кожен хоче відчути технологічну новинку першим, і часто, при виході нових моделей, летить змінювати свої старі...

Новий Redmi Note 13 Pro+ World Champions Edition із захопленням прийнятий шанувальниками футболу

"Сяомі" порадувала фанатів аргентинської збірної з футболу смартфоном Redmi Note 13 Pro+ у лімітованому виконанні World Champions Edition. При створенні пристрою розробники черпали натхнення...

Xiaomi презентувала недорогий безшумний стельовий вентилятор з HyperOS та освітленням

"Сяомі" збагатила фірмову лінійку побутових помічників для дому Mijia "розумним" стельовим вентилятором Fan Light 42″ з вбудованим освітленням, висувними лопатями і системою управління HyperOS. Подробиці Новинка...