ГоловнаТехноЯк швидко зарядити смартфон, якщо вільного часу впритул

Як швидко зарядити смартфон, якщо вільного часу впритул

Кожен стикався із ситуацією, коли потрібно терміново вийти з дому, а смартфон як на зло розряджений. Є щонайменше п’ять способів прискорити заряджання мобільного пристрою. Про них і йтиметься у цій статті.

Вимкнути смартфон

У вимкненому стані мобільний пристрій заряджається набагато швидше, оскільки його енергоспоживання перебуває на мінімумі. Як альтернативний спосіб прискорення зарядки смартфона можна скористатися режимом польоту.

Використання комплектного адаптера

Для заряджання смартфона краще використовувати комплектний адаптер. Як показує практика, з ним він заряджається швидше. Використовувати для заряджання гаджета USB-порти ноутбука експерти не рекомендують. У цьому випадку він заряджатиметься набагато довше.

Дотримання оптимального температурного режиму

У сучасних АКБ використовується літій. На морозі він починає загусати, що негативно впливає на роботу акумуляторного блоку смартфона. Літня спека також не йде на користь акумулятору. Оптимальною температурою заряджання мобільного пристрою є 22 °С. Простіше кажучи, заряджати смартфон краще за кімнатної температури.

Грамотна зарядка по USB

Якщо через ті чи інші причини вам доводиться заряджати смартфон від лептопа, то не можна забувати про відключення синхронізації. У разі переходу портативного комп’ютера в режим глибокого сну всі USB-порти будуть відключені. Таким чином, заряджання мобільного пристрою припиниться.

Правильне обслуговування акумулятора

Експерти рекомендують хоча б один раз на місяць заряджати АКБ до 100%, після чого розряджати до нуля. Така практика позитивно впливає на роботу акумулятора.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Xiaomi презентувала недорогий безшумний стельовий вентилятор з HyperOS та освітленням

"Сяомі" збагатила фірмову лінійку побутових помічників для дому Mijia "розумним" стельовим вентилятором Fan Light 42″ з вбудованим освітленням, висувними лопатями і системою управління HyperOS. Подробиці Новинка...

Meizu 21 Note: опубліковані реальні зображення з камерою у стилістиці iPhone

Бренд "Мейзу" продовжує порушувати обіцянку про вихід з індустрії смартфонів, підтвердженням чого є інформація про розробку субфлагмана Meizu 21 Note. Деталі Реальні зображення перспективної новинки з'явилися...

Один з найкращих ярликів MIUI перенесли в HyperOS

HyperOS включає в себе один з найважливіших ярликів, який власники смартфонів екосистеми «Сяомі» пам'ятають по MIUI. Подробиці Зазначений ярлик продовжує залишатися практичним інструментом, проте знають про...