ГоловнаСтаттіЯк продовжити час, протягом якого сповіщення залишається на екрані смартфонів Xiaomi

Як продовжити час, протягом якого сповіщення залишається на екрані смартфонів Xiaomi

Чи траплялося з вами, що ви отримуєте повідомлення, але воно настільки мало знаходиться на екрані, що ви не можете його прочитати? Ви можете змінити час знаходження повідомлення на екрані смартфона Xiaomi. З MIUI ви можете зробити це.

Подробиці

Якщо ви думаєте, що дізналися про MIUI все, операційна система Xiaomi здивує вас ще більше. Від трюків з калькулятором до налаштувань максимальної віддачі вашої камери. Бажаєте мати більше часу для читання повідомлень, які відображаються на екрані? Опція знаходиться в меню налаштувань, і її програмування достатньо легке.

Якщо говорити докладно, потрібний параметр – це лише один із багатьох варіантів налаштування, які MIUI пропонує для своїх повідомлень. Отримати доступ до нього можна за допомогою кількох простих кроків:

  • Перейдіть до «Налаштування»> “Розширені налаштування”> “Спеціальні можливості”.
  • Перейдіть на вкладку «Фізичні».
  • Увійдіть у «Час виконання».
  • Час появи повідомлення на екрані Xiaomi встановлено за замовчуванням. Ця опція означає близько 7 або 8 секунд. Цього може бути мало, щоб прочитати велике повідомлення.
  • Ви можете вибрати будь-який з наступних варіантів часу відображення, запропонованих системою: 10 секунд, 30 секунд, 1 хвилина, 2 хвилини.

Таким чином, можна змінити час появи повідомлень на екрані. Зверніть увагу, що налаштування, як воно відображається в самому меню, підтримується не всіма програмами. Тому цілком ймовірно, що деякі програми продовжуватимуть використовувати час відображення за замовчуванням.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Як контролювати гучність сповіщень на смартфонах Xiaomi

Смартфони екосистеми «Сяомі» надають можливість індивідуально регулювати гучність повідомлень незалежно від гучності дзвінків, медіафайлів або будильника. Подробиці Чи не кожен власник смартфона хоча б раз стикався...

Xiaomi презентувала 43-дюймовий 4K QLED телевізор, який коштує дешевше за флагманський смартфон.

"Сяомі" збагатила ринок "розумних" телевізорів моделлю Xiaomi TV A Pro 43 2025, в якій відсутність сучасного дизайну компенсується наявністю чудового дисплея, великої безлічі ігор,...

З HyperOS смартфони Xiaomi отримують одну з найкращих функцій iPhone

Оновлення до HyperOS дозволяє користувачам Xiaomi/Redmi/POCO використовувати HyperOS Magic Crop - аналог функції Magic Snip, яка вважається однією з найкращих в історії iPhone. Подробиці Ця опція...