ГоловнаТехноXiaomi презентувала новий 86-дюймовий телевізор

Xiaomi презентувала новий 86-дюймовий телевізор

Новий телевізор призначений для любителів домашнього кінотеатру та тих, хто найвибагливіший до якості зображення. Xiaomi TV ES Pro 86, 86-дюймова модель, яка стане черговим “потрясінням” ринку.

Подробиці

Окрім якісної панелі новий Xiaomi TV ES Pro 86 пропонує найпросунутішу звукову систему. Усього вісім динаміків, два з них пасивні, здатні подарувати воістину ефектний об’ємний звук.

Xiaomi TV ES Pro 86 – сучасний телевізор, оточений майже неіснуючими рамками з металу. Його IPS-панель має роздільну здатність 4K, частоту оновлення 120 Гц і максимальну яскравість 1000 ніт.

Телевізор Xiaomi

Ще TV ES Pro 86 має 94% підтримку DCI-PE, підтримку Dolby Vision, а також вхід HDMI 2.1. До цього додається інтерполяція MEMC для відображення зображення без обрізки навіть у швидких сценах.

TV ES Pro 86

Крім того, TV ES Pro 86 оснащений чотирьохядерним процесором Cortex-A73, 4 ГБ оперативної пам’яті та 64 ГБ вбудованої пам’яті. Все це доповнюється звуковою системою потужністю 30 Вт, що забезпечує кінематографічний звук.

Xiaomi TV ES Pro 86 дебютує в Китаї за ціною 8500 юанів ($ 1276). Поки невідомо, чи вийде він на глобальний ринок, де компанія має дуже мало телевізорів порівняно з азіатським ринком.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Як активувати в смартфонах Xiaomi приховану функцію для покращення звуку в навушниках

Смартфони екосистеми "Сяомі" мають вбудований еквалайзер, який дає змогу покращувати якість звучання в навушниках. Цей інструмент дозволяє налаштовувати звук відповідно до своїх уподобань і...

Як звільнити до 60% пам’яті смартфонів Xiaomi шляхом архівування програм

Смартфони екосистеми "Сяомі" відомі інноваційними функціями і широкими можливостями налаштування. Однією з найприкметніших опцій є можливість архівування додатків, що дає змогу звільняти значну кількість...

Названо дату презентації та географію продажів перспективного смартфону Xiaomi 14 SE

"Сяомі" планує в червні представити нову модель смартфона Xiaomi 14 SE. Пристрій буде орієнтований на певні ринки Азії та низку європейських країн (на території...