ГоловнаБанкінгПриватБанк повідомив українців про чергову кібершахрайську схему

ПриватБанк повідомив українців про чергову кібершахрайську схему

Приватбанк проінформував громадськість про появу чергового шахрайського веб-ресурсу, творці якого намагаються виманювати у громадян кошти під виглядом виплати держдопомоги. Відповідне повідомлення розповсюдила прес-служба фінінституту.

Подробиці

Дата початку активності аферистів – 23 травня. Цього дня аматори легкої наживи завалили Мережу оголошеннями про нібито необхідність перевірки карток з метою отримання допомоги від держави. Текст супроводжується знімком Володимира Зеленського в момент підписання якогось документа та фразою «Підписано указ» у лівому нижньому кутку.

ПриватБанк повідомив українців про чергову шахрайську схему

Автори підробки пропонують українцям перевірити карту. Для цього необхідно перейти на сайт, який насправді є фішинговим.

Щоб уникнути попадання на вудку шахраїв, ПриватБанк закликає керуватися виключно інформацією, розміщеною на фірмовому сайті фінінституту та розповсюджуваною через офіційні канали.

Юридичний відділ «Привату» подав позов до правоохоронних органів. У заяві міститься вимога зупинити роботу фейкового сайту, ліквідувати шахрайський ресурс та притягнути аферистів до відповідальності.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Meizu 21 Note: опубліковані реальні зображення з камерою у стилістиці iPhone

Бренд "Мейзу" продовжує порушувати обіцянку про вихід з індустрії смартфонів, підтвердженням чого є інформація про розробку субфлагмана Meizu 21 Note. Деталі Реальні зображення перспективної новинки з'явилися...

Один з найкращих ярликів MIUI перенесли в HyperOS

HyperOS включає в себе один з найважливіших ярликів, який власники смартфонів екосистеми «Сяомі» пам'ятають по MIUI. Подробиці Зазначений ярлик продовжує залишатися практичним інструментом, проте знають про...

Як підвищити продуктивність смартфонів Xiaomi з HyperOS одним дотиком на головному екрані

HyperOS пропонує низку нових функцій, включаючи віджети, які покращують продуктивність пристроїв екосистеми Xiaomi. Ці віджети дозволяють швидко та легко очистити оперативну пам'ять та прискорити...