ГоловнаТехноП'ять товарів, що найбільше продаються Xiaomi на Amazon

П’ять товарів, що найбільше продаються Xiaomi на Amazon

Каталог Xiaomi широко представлений нарізних платформах електронної комерції. Тому часто можна побачити, як деякі зі смартфонів азіатської компанії стають справжніми “королями продажу”.

І такий успіх характерний не лише для смартфонів. Є багато інших продуктів Xiaomi, які вже є бестселерами у своїй категорії на Amazon.

Xiaomi вже лідирує як мінімум у п’яти різних категоріях гіганта електронної комерції з більш ніж 5000 оцінок. Ось п’ять продуктів Xiaomi, які займають перші місця продажу у своїх категоріях.

Xiaomi Robot Vacuum Mop 2S.

Цей робот-пилосос оснащений інтелектуальною навігаційною системою, чотириядерним чіпом RK3308 та прецизійними різноспрямованими датчиками. Завдяки таким функціям робот-пилосос Xiaomi Robot Vacuum Mop 2S є одним з найбільш продаваних продуктів Xiaomi на Amazon у категорії «Робот-пилосос».

Робот-пилосос

Його пристрій очищення використовує свій алгоритм SLAM для розподілу будинку на сектори. Ось як він виявляє всі свої кути з надзвичайною ефективністю та точністю у режимі реального часу.

Час автономної роботи Xiaomi Robot Vacuum Mop 2S 90 хвилин, це дозволяє прибрати будинок площею 100 квадратних метрів. Крім того, керувати ним можна віддалено через Mi Home та навіть за допомогою голосових помічників.

Робот-пилосос може одночасно і пилососити, і мити підлогу. Його високопродуктивний безщітковий двигун забезпечує потужність всмоктування 2000 Па. Ви можете перемикатися між різними режимами очищення та електронного регулювання рівня води. Xiaomi Robot Vacuum Mop 2S доступний для продажу на Amazon за ціною 199 євро.

Смартфон Redmi Note 11.

Redmi Note 11 з 4 ГБ ОЗУ і 64 ГБ вбудованої пам’яті є одним з смартфонів Xiaomi, що найбільше продаються, на Amazon в категорії «Смартфони». Його дешева вартість і функції роблять миттєвим лідером у аудиторії.

Redmi Note 11

Redmi Note 11 оснащений 6,43-дюймовим AMOLED-дисплеєм FHD+ DotDisplay. Смартфон Xiaomi, що продається, на Amazon також має систему широкої колірної гами DCI-P3, з якою він пропонує більш яскраві кольори. Він може досягати 1000 ніт для чудової чіткості.

Усередині – 6-нм процесор Snapdragon 680, з яким ви отримаєте найкращу продуктивність. Він також має частоту оновлення екрану 90 Гц та частоту дискретизації сенсорного слою 180 Гц. З іншого боку, є камера з основним датчиком на 50 МП та акумулятор ємністю 5000 мАг. Redmi Note 11 доступний для продажу на Amazon за ціною 179 євро.

Xiaomi Mi Smart Standing Fan 2

Найпопулярніший серед вентиляторів на Amazon.

Xiaomi Mi Smart Standing Fan 2

Його двигун постійного струму BLDC та подвійний ряд лопатей забезпечують ефективну роботу та природний ефект бризу для зниження високих температур. Проста елегантна та компактна форма дозволяє йому адаптуватися до будь-якого простору у будинку.

Xiaomi Mi Smart Standing Fan 2, як і будь-який “розумний” продукт, дозволяє регулювати рівень повітряного потоку від 0 до 100 через програму Mi Home. Він сумісний з Google Assistant та Alexa для голосового керування. “Розумний” вентилятор доступний для продажу на Amazon за ціною 94 євро.

Mi 360° Home Security Camera 2K

Ще одним з найбільш продаваних продуктів Xiaomi на Amazon в категорії “Камери спостереження” є Mi 360 ° Home Security Camera 2K. Ця камера спостереження пропонує роздільну здатність 2304 x 1296, фокусну апертуру 1,4, кольорові зображення навіть при слабкому освітленні та багато іншого.

Mi 360° Home Security Camera 2K

Камера спостереження Xiaomi має покращений об’єктив, що зменшує спотворення світла. Також вона пропонує “панорамний зір” з кутом огляду 360 ° і по вертикалі 108 °. Її можна встановити стандартним та перевернутим способом з можливістю регулювання екрана у потрібній орієнтації.

Найкращий продукт Xiaomi у своїй категорії на Amazon оснащений штучним інтелектом для виявлення людей і має сертифікат Kitemark, що гарантує безпеку ваших даних. Камера спостереження доступна для продажу на Amazon за ціною 36 євро.

Xiaomi Smart Band 6

Один з найбільш продаваних продуктів Xiaomi на Amazon у категорії «Спорт та активний відпочинок», безперечно, є ефективним союзником для всіх спортсменів. Йдеться про Xiaomi Smart Band 6. У нього не менше ніж 30 тренувальних режимів, водонепроникність з антибактеріальним ремінцем та інші чудові функції.

Mi Smart Band 6

Mi Smart Band 6 – це “розумний” браслет, здатний відстежувати частоту серцевих скорочень людини, рівень кисню в крові та сон. Крім того, ви можете відтворювати музику на смартфоні, встановлювати оповіщення та відстежувати свій менструальний цикл.

Що стосується його технічної частини, то він має 1,56-дюймовий AMOLED-екран. З однією зарядкою він може працювати до 14 днів. Xiaomi Smart Band 6 є доступним для продажу на Amazon за ціною 49 євро.

Кожен із цих продуктів Xiaomi, настільки несхожі один на одного, але всі вони є на даний момент лідерами продажів на платформі Amazon завдяки своїм яскравим характеристикам та доступним цінам.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Названо кращі смартфони 2024 року, які «не кусаються у ціні»

Щороку в Україні продається понад 1 млн смартфонів. Кожен хоче відчути технологічну новинку першим, і часто, при виході нових моделей, летить змінювати свої старі...

Новий Redmi Note 13 Pro+ World Champions Edition із захопленням прийнятий шанувальниками футболу

"Сяомі" порадувала фанатів аргентинської збірної з футболу смартфоном Redmi Note 13 Pro+ у лімітованому виконанні World Champions Edition. При створенні пристрою розробники черпали натхнення...

Xiaomi презентувала недорогий безшумний стельовий вентилятор з HyperOS та освітленням

"Сяомі" збагатила фірмову лінійку побутових помічників для дому Mijia "розумним" стельовим вентилятором Fan Light 42″ з вбудованим освітленням, висувними лопатями і системою управління HyperOS. Подробиці Новинка...