ГоловнаТехноНова посудомийна машина Xiaomi Mijia S1 отримала функцію УФ-стерилізації

Нова посудомийна машина Xiaomi Mijia S1 отримала функцію УФ-стерилізації

Крім презентації на світовому ринку нового вентилятора Xiaomi Smart Tower Fan, компанія Xiaomi випустила нову посудомийну машину із сучасним зовнішнім виглядом, усередині якої ховається система стерилізації з використанням ультрафіолетового світла.

Подробиці

Йдеться про нову “розумну” посудомийну машину Xiaomi Mijia S1 з регулюванням висоти від 765 до 820 мм. Вона, безперечно, ідеально впишеться в найсучасніші кухні. Вона має можливість підключення до Wi-Fi, щоб забезпечити інтелектуальну роботу.

Нова “розумна” посудомийна машина Xiaomi Mijia S1 представлена ​​з удосконаленою інтелектуальною системою сушіння. Це дозволяє заощадити до 40% енергії та часу, забезпечуючи ефективне сушіння за температури 80ºC.

Нова посудомийна машина

Xiaomi вирішила додати систему із 27 потоків води під тиском. Завдяки цьому досягається ретельне очищення без необхідності попереднього ополіскування.

Xiaomi Mijia Smart Dishwasher S1 оснащена системою УФ-стерилізації, здатною знищити 99,99% бактерій та мікробів. Вона також має практичний екран, з якого можна програмувати роботу, а також підключення до Wi-Fi для дистанційного керування зі смартфона.

Посудомийна машина Xiaomi

Xiaomi Mijia Smart Dishwasher S1 дебютує за спеціальною ціною 3199 юанів ($ 478). Поки що невідомо, чи вийде вона на світовий ринок. Але якщо це станеться, вона, ймовірно, отримає чудовий прийом.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Названо кращі смартфони 2024 року, які «не кусаються у ціні»

Щороку в Україні продається понад 1 млн смартфонів. Кожен хоче відчути технологічну новинку першим, і часто, при виході нових моделей, летить змінювати свої старі...

Новий Redmi Note 13 Pro+ World Champions Edition із захопленням прийнятий шанувальниками футболу

"Сяомі" порадувала фанатів аргентинської збірної з футболу смартфоном Redmi Note 13 Pro+ у лімітованому виконанні World Champions Edition. При створенні пристрою розробники черпали натхнення...

Xiaomi презентувала недорогий безшумний стельовий вентилятор з HyperOS та освітленням

"Сяомі" збагатила фірмову лінійку побутових помічників для дому Mijia "розумним" стельовим вентилятором Fan Light 42″ з вбудованим освітленням, висувними лопатями і системою управління HyperOS. Подробиці Новинка...