ГоловнаТехноЕксперти назвали ознаки, що свідчать про "швидку смерть" смартфона

Експерти назвали ознаки, що свідчать про “швидку смерть” смартфона

Досить часто мобільні пристрої виходять з ладу несподівано, що стає для їхніх власників неприємним сюрпризом. Раптова поломка смартфона небезпечна тим, що користувач не встигає створити резервну копію особистих даних. За словами експертів, раптово гаджети ламаються досить рідко. Насправді вони починають сигналізувати про швидкий вихід із ладу завчасно. Є щонайменше чотири ознаки, які говорять про швидку смерть апарату.

«Глюки» сенсорного екрана

Якщо телефон припинив реагувати на дотики користувача до екрана або реагує на них не належним чином, це може говорити про те, що з живленням «розумної» трубки або сенсора є проблеми.

Нагріти апарат самовільно

Якщо смартфон починає мимовільно нагріватися, це може говорити про його швидку смерть. Винятком із цього правила є запуск високопродуктивних ігор або заряджання гаджета чужим адаптером. У цих випадках нагрівання мобільного пристрою може бути виправданим.

Артефакти на фотографіях

Ще одним провісником загибелі гаджета є артефакти, що з’являються на цифрових фотографіях. Наявність артефактів може говорити про повне зношування флеш-накопичувача або про деградацію акумуляторного блоку.

Проникнення всередину смартфона вологи

Якщо до гаджету потрапила вода, то жити йому залишилося недовго. Співробітники сервісних центрів називають такі пристрої «утоплениками». Навіть після ретельного просушування апарата повернути його в колишній стан не вдасться. Як показує практика, «утопленники» служать своїм господарям дуже короткий час.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Xiaomi презентувала недорогий безшумний стельовий вентилятор з HyperOS та освітленням

"Сяомі" збагатила фірмову лінійку побутових помічників для дому Mijia "розумним" стельовим вентилятором Fan Light 42″ з вбудованим освітленням, висувними лопатями і системою управління HyperOS. Подробиці Новинка...

Meizu 21 Note: опубліковані реальні зображення з камерою у стилістиці iPhone

Бренд "Мейзу" продовжує порушувати обіцянку про вихід з індустрії смартфонів, підтвердженням чого є інформація про розробку субфлагмана Meizu 21 Note. Деталі Реальні зображення перспективної новинки з'явилися...

Один з найкращих ярликів MIUI перенесли в HyperOS

HyperOS включає в себе один з найважливіших ярликів, який власники смартфонів екосистеми «Сяомі» пам'ятають по MIUI. Подробиці Зазначений ярлик продовжує залишатися практичним інструментом, проте знають про...