ГоловнаВійськові технологіїСпівробітниця однієї з компаній Ілона Маска звинуватила його у харассменті

Співробітниця однієї з компаній Ілона Маска звинуватила його у харассменті

В 2018 стюардеса корпоративного парку SpaceX отримала від компанії 250 000 USD. Гроші виплатили жінці після звинувачення засновника компанії І. Маска в харассменті.

Подробиці

За даними Insider, сексуальні домагання мали місце сім років тому. Під час польоту у напрямку столиці Великобританії Маск покликав стюардесу, після чого оголив перед нею геніталію. Потерпіла стверджувала, що підприємець терся ними об її ногу. Маск запропонував жінці купити скакового коня, якщо вона зробить йому еротичний масаж.

Для врегулювання позову про харасмент SpaceX заплатила співробітниці чверть мільйона доларів. Кошти було виплачено жінці за угодою про припинення трудових правовідносин.

Маск звинувачення колишньої співробітниці спростував. За словами мільярдера, якби у нього справді були схильності до протиправної сексуальної поведінки, що за 30-річну кар’єру звинувачення у харассменті не були б поодинокими. Бізнесмен підкреслив, що він має справу з «політично вмотивованим вкиданням».

У SpaceX спілкуватися із журналістами на тему сексуальних домагань свого керівника відмовилися. За словами К.Карлачі, який відповідає за юридичні питання, у компанії не прийнято коментувати «світові угоди».

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Як контролювати гучність сповіщень на смартфонах Xiaomi

Смартфони екосистеми «Сяомі» надають можливість індивідуально регулювати гучність повідомлень незалежно від гучності дзвінків, медіафайлів або будильника. Подробиці Чи не кожен власник смартфона хоча б раз стикався...

Xiaomi презентувала 43-дюймовий 4K QLED телевізор, який коштує дешевше за флагманський смартфон.

"Сяомі" збагатила ринок "розумних" телевізорів моделлю Xiaomi TV A Pro 43 2025, в якій відсутність сучасного дизайну компенсується наявністю чудового дисплея, великої безлічі ігор,...

З HyperOS смартфони Xiaomi отримують одну з найкращих функцій iPhone

Оновлення до HyperOS дозволяє користувачам Xiaomi/Redmi/POCO використовувати HyperOS Magic Crop - аналог функції Magic Snip, яка вважається однією з найкращих в історії iPhone. Подробиці Ця опція...