ГоловнаВійськові технологіїLockheed Martin очікує зростання попиту на системи Javelin на тлі успіхів ЗСУ

Lockheed Martin очікує зростання попиту на системи Javelin на тлі успіхів ЗСУ

Lockheed Martin готується до дворазового збільшення обсягу виробництва ПТРК Javelin. Про це стало відомо від керівника американської компанії Д. Тайкле.

Подробиці

В інтерв’ю Reuters топ-менеджер повідомив, що зараз компанія, яку він очолює, випускає щороку по 2 100 ракетних систем. Протягом двох років кількість вироблених щороку ПТРК Javelin буде збільшено до 4000 одиниць.

Минулого тижня Д. Байден побував в Алабамі на спільному підприємстві Raytheon Technologies (виробник крилатих ракет Tomahawk) та Lockheed Martin. Під час спілкування з президентом США Тайкле заявив, що нарощування виробництва вже почалося. Причому не лише Javelin.

Джо Байден

Аналітики Lockheed Martin прогнозують зростання попиту на сучасне озброєння у всьому світі. Це стане можливим завдяки успіхам ЗСУ та потенційним загрозам з боку Російської Федерації та КНР.

Минулого тижня глава оборонного відомства України О.Рєзніков заявив, що західні виробники перспективних озброєнь використовують нашу країну як полігон для тестування найновіших розробок у реальних бойових умовах. Це дозволяє оцінювати ефективність зброї проти однієї з найсильніших армій світу.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Як активувати в смартфонах Xiaomi приховану функцію для покращення звуку в навушниках

Смартфони екосистеми "Сяомі" мають вбудований еквалайзер, який дає змогу покращувати якість звучання в навушниках. Цей інструмент дозволяє налаштовувати звук відповідно до своїх уподобань і...

Як звільнити до 60% пам’яті смартфонів Xiaomi шляхом архівування програм

Смартфони екосистеми "Сяомі" відомі інноваційними функціями і широкими можливостями налаштування. Однією з найприкметніших опцій є можливість архівування додатків, що дає змогу звільняти значну кількість...

Названо дату презентації та географію продажів перспективного смартфону Xiaomi 14 SE

"Сяомі" планує в червні представити нову модель смартфона Xiaomi 14 SE. Пристрій буде орієнтований на певні ринки Азії та низку європейських країн (на території...