ГоловнаВійськові технологіїУ 2025 році у космосі відкриється готель зі штучною гравітацією

У 2025 році у космосі відкриється готель зі штучною гравітацією

До 2025 північноамериканська компанія Orbital Assembly має намір побудувати космічну станцію на земній орбіті. На ній проводитимуться різні експерименти. Крім цього, станція використовуватиметься як готель для космічних туристів.

Подробиці

За даними Gizmodo, одночасно на станції зможуть перебувати 28 осіб. Вони розміщуватимуться у п’яти житлових модулях. Станція отримає назву Pioneer. Пізніше Orbital Assembly планує відкрити ще один космічний готель місткістю 400 осіб.

За словами виконавчого директора компанії Р. Стівенсона, космічна станція матиме модульну конструкцію. Житлові модулі розміщуватимуться навколо кільця, що створює штучну гравітацію.

Наприкінці минулого року керівництво NASA домовилося з Northrop Grumman, Nanoracks та Blue Origin про будівництво низькоорбітальних станцій. Вони прийдуть на зміну МКС. До кінця десятиліття її затоплять у Тихому океані.

Ще одна станція для туристів буде відкрита у космосі північноамериканською компанією Axiom Space. Її перший модуль з’явиться на орбіті у 2024 році.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Meizu 21 Note: опубліковані реальні зображення з камерою у стилістиці iPhone

Бренд "Мейзу" продовжує порушувати обіцянку про вихід з індустрії смартфонів, підтвердженням чого є інформація про розробку субфлагмана Meizu 21 Note. Деталі Реальні зображення перспективної новинки з'явилися...

Один з найкращих ярликів MIUI перенесли в HyperOS

HyperOS включає в себе один з найважливіших ярликів, який власники смартфонів екосистеми «Сяомі» пам'ятають по MIUI. Подробиці Зазначений ярлик продовжує залишатися практичним інструментом, проте знають про...

Як підвищити продуктивність смартфонів Xiaomi з HyperOS одним дотиком на головному екрані

HyperOS пропонує низку нових функцій, включаючи віджети, які покращують продуктивність пристроїв екосистеми Xiaomi. Ці віджети дозволяють швидко та легко очистити оперативну пам'ять та прискорити...