ГоловнаТехноXiaomi додасть в MIUI функцію налаштування анімації

Xiaomi додасть в MIUI функцію налаштування анімації

MIUI 13 продовжує отримувати нові функції, і багато з них перебувають у розробці. Згідно з останньою бета-версією, команда Xiaomi робить анімацію MIUI ще більш настоюваною.

Подробиці

Кацпер Скшипек через свій обліковий запис у Твіттері повідомив про виявлену в бета-версії нову функцію. Виявляється, у попередній версії лаунчера з’явився новий розділ під назвою “Швидкість анімації”.

У цьому розділі користувач може налаштувати швидкість анімації MIUI. У меню є три різні варіанти на вибір: Elegance, Balance та Minimalist.

Еталонне зображення

Функція доступна в налаштуваннях розробника і дає звичайному користувачеві набагато більше контролю над естетикою та плавністю системної анімації.

Оскільки ця функція реалізована в бета-версії оболочки, поки неможливо гарантувати, що вона буде доступна в стабільній версії MIUI 13.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Як активувати в смартфонах Xiaomi приховану функцію для покращення звуку в навушниках

Смартфони екосистеми "Сяомі" мають вбудований еквалайзер, який дає змогу покращувати якість звучання в навушниках. Цей інструмент дозволяє налаштовувати звук відповідно до своїх уподобань і...

Як звільнити до 60% пам’яті смартфонів Xiaomi шляхом архівування програм

Смартфони екосистеми "Сяомі" відомі інноваційними функціями і широкими можливостями налаштування. Однією з найприкметніших опцій є можливість архівування додатків, що дає змогу звільняти значну кількість...

Названо дату презентації та географію продажів перспективного смартфону Xiaomi 14 SE

"Сяомі" планує в червні представити нову модель смартфона Xiaomi 14 SE. Пристрій буде орієнтований на певні ринки Азії та низку європейських країн (на території...