ГоловнаТехноВперше показали дизайн бюджетного суб-флагмана Xiaomi 12 Lite

Вперше показали дизайн бюджетного суб-флагмана Xiaomi 12 Lite

Крім Xiaomi 12, Xiaomi 12 Pro та Xiaomi 12X, незабаром на ринку має з’явитися Xiaomi 12 Lite. У Мережі вже є перші фотографії.

Подробиці

Як і у випадку з кожним новим поколінням, модель Lite дебютує з метою залучення тих користувачів, які шукають смартфон з певними флагманськими функціями, але за зниженою ціною. Приклад цього буде Xiaomi 12 Lite.

Як показано на наступних зображеннях, Xiaomi 12 Lite відрізнятиметься за дизайном від інших представників серії Xiaomi 12. Його модуль камери тепер має витягнуту прямокутну форму, і в цілому він буде більше схожий на серію Redmi Note 11.

Перші реальні зображення Xiaomi 12 Lite

Компанія також вибрала дизайн смартфона з плоским екраном, розмістивши селфі-камеру в центрі верхньої його частини. Прямі бічні грані дають деяку схожість із iPhone 13.

Швидше за все, Xiaomi 12 Lite буде оснащений Snapdragon 778G, 6,7-дюймовим AMOLED-екраном, який здатний досягати частоти оновлення 120 Гц і 108-мегапіксельною камерою, на цей раз оснащеною оптичним стабілізатором (OIS).

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Xiaomi презентувала недорогий безшумний стельовий вентилятор з HyperOS та освітленням

"Сяомі" збагатила фірмову лінійку побутових помічників для дому Mijia "розумним" стельовим вентилятором Fan Light 42″ з вбудованим освітленням, висувними лопатями і системою управління HyperOS. Подробиці Новинка...

Meizu 21 Note: опубліковані реальні зображення з камерою у стилістиці iPhone

Бренд "Мейзу" продовжує порушувати обіцянку про вихід з індустрії смартфонів, підтвердженням чого є інформація про розробку субфлагмана Meizu 21 Note. Деталі Реальні зображення перспективної новинки з'явилися...

Один з найкращих ярликів MIUI перенесли в HyperOS

HyperOS включає в себе один з найважливіших ярликів, який власники смартфонів екосистеми «Сяомі» пам'ятають по MIUI. Подробиці Зазначений ярлик продовжує залишатися практичним інструментом, проте знають про...